Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

''Brentford'' pagarina līgumu ar galveno treneri Franku līdz 2027. gadam

''Brentford'' pagarina līgumu ar galveno treneri Franku līdz 2027. gadam
Tomass Franks. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas futbola Premjerlīgas klubs ''Brentford'' šodien paziņojis par līguma pagarināšanu ar galveno treneri Tomasu Franku līdz 2027. gadam.

49 gadus vecais dāņu speciālists pie Rietumlondonā bāzētā kluba stūres stājās 2018. gadā. Franka vadībā aizvadītajās 207 spēlēs ''Brentford'' tikusi pie 92 uzvarām, tostarp no Čempionāta iekļūstot Premjerlīgā un pirmajā sezonā tajā vietu nosargājot.

Šā gada janvārī ''Brentford'' un Franks vienojās par līgumattiecību turpināšanu līdz 2025. gadam, bet sekmīgais sezonas ievads licis pusēm atkārtoti sēsties pie sarunu galda, kas Ziemassvētku vakarā rezultējies līguma pagarināšanā līdz 2027.gadam.

Anglijas Premjerlīga pēc Pasaules kausa pārtraukuma ar tradicionālajām Boxing Day spēlēm atgriezīsies 26. decembrī. Tieši pirmajā mačā pēc pauzes ''Brentford'' savā laukumā uzņems Ziemeļlondonas klubu Totenhemas ''Hotspur''.

Šajā sezonā aizvadītajās 15 spēlēs Tomasa Franka padotie izcīnījuši 19 punktus, ieņemot desmito pozīciju Premjerlīgas turnīra tabulā.

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon būs pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.brentfordfc.com/en/news...


, 2022-12-24 17:23, pirms gada
Jā, un pēc sezonas, kad 15 spēlēs būs izcīnītas 3 uzvaras un vieta kājgalī, tad trieks to Franku prom un maksās kompensāciju par 4 gadiem. Neizprotu principā šos garos līgumus. Kam tas ir izdevīgi? Skaidrs, ka trenerim. Bet komandai kur labums? Idejiski 2 sezonas un basta. Lai pierāda sezonu no sezonas.
Timo Verners. Foto: AFP/Scanpix

''Tottenham'' arī nākamajā sezonā no ''Leipzig'' turpinās īrēt uzbrucēju Verneru

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Tottenham'' vienojies ar Vācijas Bundeslīgas klubu ''Leipzig'' par uzbrucēja Timo Vernera izīrēšanu arī visas nākamās sezonas laikā.
Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa

Čempionu līgā iekļuvusī ''Aston Villa'' atalgo Emeriju ar piecu gadu līgumu

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' paziņojis, ka tas turpinās sadarbību ar galveno treneri Unaju Emeriju, ar kuru panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu uz vēl pieciem gadiem. 2023./2024. gadā ''Aston Villa'' iekļuva labāko četriniekā Premjerlīgā.
Mirklis pirms "Southampton" futbolista Adama Ārmstronga vārtu guvuma "Championship" izslēgšanas spēlē Vemblija stadionā. Foto: David Klein/Zumapress.com/Scanpix
1

Pērn no Premjerlīgas izkritusī "Southampton" Vemblijā uzvar izslēgšanas turnīrā

Pēc vienas sezonas pārtraukuma Anglijas futbola Premjerlīgā piedalīsies "Southampton", pārspēļu jeb kvalifikācijas turnīra finālā Vemblija stadionā Londonā ar 1:0 pieveicot "Leeds".