Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:742, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Sorokins: "Bija vārtu gūšanas momenti, bet neizdevās realizēt vajadzīgajā brīdī"

Sorokins: "Bija vārtu gūšanas momenti, bet neizdevās realizēt vajadzīgajā brīdī"
Latvijas U18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins. Ekrānšāviņš

Latvijas U18 hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins pēc turnīra atklāšanas spēles, kurā Latvija ar 1:3 piekāpās Somijas jaunajiem hokejistiem, atzina, ka pretinieki spēlējuši daudz aktīvāk nekā tas bija novērojams video analīzē pirms spēles. Treneris uzsvēra Latvijas komandas sekmīgo spēli skaitliskajā mazākumā, paslavējot arī vārtsarga Nila Mauriņa labo sniegumu Latvijas vārtu cietoksnī.


Elvis Merzļikins, Oskars Cibuļskis un divu vārtu autors Fabians Seterlunds. Foto: IIHF
114

Vītols debitē, Latvija pēc atspēlēšanās 26 sekundēs sabrūk pret Zviedriju

Otro neveiksmi pēc kārtas pasaules čempionātā piedzīvojusi Latvijas hokeja izlase, kas ar 2:7 atzina Zviedrijas hokejistu pārākumu. Vēl otrās trešdaļas sākumā latviešiem izdevās atspēlēt divus vārtus un panākt neizšķirtu, bet tās vidū pusminūtes laikā zviedri ieguva jau trīs vārtu pārsvaru, nokārtojot uzvaru.
Mirklis pēc Roberta Mamčica vārtu guvuma. Foto: Matt Zambonin/IIHF
3

Mamčics: "Mums vēl ir iespēja iekļūt ceturtdaļfinālā"

LETA. Latvijas valstsvienības pieļautās kļūdas mačā ar Zviedriju veiksmīgi izmantoja pretinieki, lai gūtu pārliecinošu uzvaru, pēc spēles secināja Latvijas hokejists Roberts Mamčics.
Elvis Merzļikins. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
18

Vārtos pret Zviedriju stāsies Merzļikins, uz rezervistu soliņa - Vītols

Pirms šīs pēcpusdienas spēles pasaules čempionātā pret Zviedriju Latvijas hokeja izlases treneru korpuss izšķīries par vārtu drošības uzticēšanu Elvim Merzļikinam. Savukārt kā otrais vārtsargs pieteikts Ēriks Vītols, atstājot Kristeru Gudļevski tribīnēs.