Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Dembelē un Kīns apmainās diviem vārtiem neizšķirtā, ''Real'' neuzvar Meksikas klubu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dembelē un Kīns apmainās diviem vārtiem neizšķirtā, ''Real'' neuzvar Meksikas klubu
Usmans Dembelē. Foto: Barcelona

Naktī uz trešdienu ASV pilsētās Dalasā un Sanfrancisko pārbaudes spēles pirms jaunās sezonas aizvadīja ''Barcelona'', Turīnas ''Juventus'' un Madrides ''Real''. Ar neizšķirtu 2:2 noslēdzās mačs gan starp ''Juventus'' un ''Barcelona'', gan starp ''Real'' un Meksikas komandu ''Club America''.

• Dalasā, gatavojoties jaunajai sezonai, pārbaudes spēli aizvadīja Turīnas "Juventus" pret "Barcelona", komandām spēlējot neizšķirti 2:2.

• Trīs no četriem vārtiem iesisti tika pirmajā puslaikā, bet "Juventus" otrajā puslaikā izdevās atspēlēties no 1:2.

• "Barcelona" labā abus vārtus iesita Usmans Dembelē. Vispirms futbolists izcēlās mača 34. minutē, bet vēlāk arī 40. minūtē.

• Turīnai abus vārtus guva Moizs Kīns. 39. minūtē Kīns panāca tobrīd 1:1, bet 51. minūtē ar precīzu sitienu 2:2.

• "Juventus" sastāvā savainojuma dēļ laukumā nedevās viens no starpsezonas jaunpienācējiem Pols Pogbā, bet Barselonai spēlēja Roberts Levandovskis, kurš gan vārtus neguva, un 62. minūtē tika nomainīts.

• Ar rezultātu 2:2 Sanfrancisko ''Oracle Park'' noslēdzās arī pārbaudes spēle starp Madrides "Real" un Meksikas vienību "Club America".

• 22. minūtē "Real" labā vārtus iesita Karims Benzemā, tādējādi panākot 1:1, bet 55. minūtē ar 11 metru soda sitiena palīdzību izcēlās Edens Azārs, kurš tobrīd deva Madridei vadību ar 2:1.

• Tā gan netika nosargāta, jo Meksikas klubam izdevās atspēlēties. 82. minūtē jau uz "Real" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kas tika realizēts. Ar tā palīdzību iesita Alvaro Fidalgo.

• Jaunā Spānijas "La Liga'' sezona sāksies 12. augustā. "Barcelona" pirmo maču aizvadīs 13. augustā pret "Rayo Vallecano", bet čempione Madrides "Real" čempionātu sāks dienu vēlāk pret "Almeria".

• Itālijas A sērijas jaunā sezona sāksies 13. augustā. ‘’Juventus’’ pirmo čempionāta maču aizvadīs 15. augustā, kad savā laukumā uzņems ‘’Sassuolo’’.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/realmadriden
https://twitter.com/FCBarcelona_es
https://twitter.com/juventusfcen

  +2 [+] [-]

, 2022-07-27 09:56, pirms 2 gadiem
O. Dembele ir labs, ļoti labs, ja ir attiecīga motivācija un ir izgulējies.

     [+] [-]

, 2022-07-27 20:20, pirms 2 gadiem
Dembele labs, Close vēl neko nevar iesist!