Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Furnjē: "Latvieši spēlēja nosvērti un ar sirdi. Viņi nopelnīja uzvaru"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Furnjē: "Latvieši spēlēja nosvērti un ar sirdi. Viņi nopelnīja uzvaru"
Foto: FIBA

Svētdienas vakarā vēsturisku uzvaru izcīnīja Latvijas basketbolisti, kas Pasaules kausā ar 88:86 pieveica Franciju un nodrošināja vietu otrajā posmā, kamēr vieni no favorītiem zaudējuši cerības. Francijas rezultatīvākais basketbolists Evans Furnjē apsveica latviešus – pēc viņa domām, uzvara bijusi pelnīta.

"Mums jādodas mājās. Ir ļoti smagi. Nedomājām, ka no turnīra atvadīsimies šādi," pēc zaudējuma Latvijai teica Francijas uzbrukuma līderis Evans Furnjē, kurš guva 27 punktus. Medaļu pretendentu sarakstā vienmēr atrodamā Francija tik ļoti pieradusi pie dalības izslēgšanas spēlēs, ka aizmirsusi – Pasaules kausā notiek cīņa arī par 17.-32. vietu, tādējādi vēl nāksies uzkavēties Āzijā.

"Latvieši spēlēja nosvērti un ar sirdi. Apsveikumi viņiem. Viņi izmantoja situācijas, ko neizmantojām mēs. Viņi nopelnīja uzvaru," pauda NBA kluba Ņujorkas "Knicks" basketbolists Furnjē. "Mēs nespēlējām tā, kā vēlējāmies. Mums nebija gana, lai piebeigtu maču un uzvarētu."

"Jāmācās no šī zaudējuma un jāatgriežas nākamajā gadā. Nav citas izvēles," par 2024. gada olimpiskajām spēlēm, kas notiks Parīzē, teica Furnjē.


Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/fibawc...

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

  +4 [+] [-]

, 2023-08-28 09:30, pirms 9 mēnešiem
Viens no retajiem stāriem, kurš prot zaudēt.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-28 10:06, pirms 9 mēnešiem
FunSet rakstīja: Viens no retajiem stāriem, kurš prot zaudēt.
Tieši to pašu nodomāju. Parasti jau vēl paslauka kājas komentāros un paraud.

     [+] [-]

, 2023-08-28 12:23, pirms 9 mēnešiem
Francija nebij slikta, arī pret Kanādu pirmo puslaiku uzvarēja, pārbaudes spēlē pārbrauca pāri Lietuvai. Starp citu pirmo puslaiku franči meta ar 71% trīnīšus, tas ko mūsu čaļi izdarija un turējās līdzi ir fantastika.

     [+] [-]

, 2023-08-28 12:27, pirms 9 mēnešiem
Franču mentalitāte ir diezgan korekta un ja zaudē, tad arī apsveiks pretinieku. Tas viņiem tāds pieklājības etalons un būtu jābūt tikai normāli! Tas Krievijai vienmēr kautkas slikti!