Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

''Riga'' 3x3 basketbolisti Edmontonas ''Masters'' apstājas ceturtdaļfinālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Riga'' 3x3 basketbolisti Edmontonas ''Masters'' apstājas ceturtdaļfinālā
Miroslavs Pašajličs. Foto: FIBA

Olimpiskā čempiona 3x3 basketbolā Agņa Čavara pārstāvētā ''Riga'' komanda ''Masters'' posmu Edmontonā noslēgusi ar zaudējumu ceturtdaļfinālā pret ''Ub'' – 17:21.

• Ceturtdaļfināla maču ''Riga'' komandai nācās aizvadīt trīs vīru sastāvā, spēlē nepiedaloties vienīgajam turnīrā pieteiktajam Latvijas sportistam Agnim Čavaram.

• Spēlējot bez maiņām, spēcīgo ''Ub'' neizdevās pārsteigt, piedzīvojot neveiksmi ar 17:21.

• Serbs Miroslavs Pašajličs sameta 14 no komandas 17 gūtajiem punktiem. Hunbo Jue pievienoja divus punktus, bet Sjiņgrujs Vu guva vienu grozu iekšpus divpunktu līnijas.

• Uzvarētāju rindās Strahiņa Stojačičs atzīmējās ar desmit punktiem.

• ''Ub'' vēlāk pusfinālā pārspēja ''Princeton'' ar 21:17, bet finālā uzveica ''San Juan'' ar 19:12, triumfējot Edmontonas ''Masters'' turnīrā.

• ''Ub'' triumfēja piektajā ''Masters'' līmeņa posmā pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2023-07-30 11:07, pirms 10 mēnešiem
Riga zaudējā Ub komandai dēļ tiesnešu tizluma un aplamajiem un absurdajiem lēmumiem. Ļoti daudz izteikti un tīri Ub pārkāpumi, auti, nenotīritas bumbas un nostaigāti netika fiksēti. Riga komandai šitie idiotiskie tiesneši svilpa pārkāpumus par visu arī par Ub komandas darbībām. Šitie debīlie tiesneši gribēja lai UB uzvar šo turnīru un viņi arī deva negodīgas priekšrocības UB komandai šajā turnīrā. Es ceru ka šitos debīlos un UB komandu atbalstošos idiotus un nožēlojamos lūzerus ne tiesnešus drīz atlaidīs no darba par korumpētību un idiotismu.