Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

''Vikings'' traumas dēļ uz atlikušo sezonu pazaudē līderi Kazinsu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Vikings'' traumas dēļ uz atlikušo sezonu pazaudē līderi Kazinsu
Kērks Kazinss. Foto: AFP/Scanpix

Vakar astotās NFL kārtas laikā Minesotas ''Vikings'' rindās mačā pret principiālo pretinieci Grīnbejas ''Packers'' Ahillejas cīpslas plīsumā visdrīzāk iedzīvojies kluba viens no vadošajiem spēlētājiem, Kērks Kazinss.

Svētdien NFL astotās spēļu kārtas ietvaros savainojumā iedzīvojās Minesotas ''Vikings'' saspēles vadītājs Kērks Kazinss, kuram visdrīzāk plīsusi Ahilleja cīpsla. Tas nozīmē, ka Kazinsam šī sezona ir beigusies. Tas ir nozīmīgs zaudējums ''Vikings'', kuras rindās Kazinss bijis viens no līderiem.

Sezonu Minesota sāka ar trim zaudējumiem, bet pēc vakardienas uzvaras pār principiālo sāncensi Grīnbejas ''Packers'' (24:10) tās bilance nu ir četras uzvaras un tikpat zaudējumi. Kazinss traumu guva bez kontakta, esot ar bumbu vienā no izspēlēm ceturtās ceturtdaļas sākumā. Pirms tam viņš bija sekmīgi izpildījis 23 no 31 piespēlēm, kā arī ar divām piespēlēm palīdzējis komandas biedriem gūt punktus ar piezemējuma palīdzību. Jāmin, ka līdz astotajai kārtai Kazinss bija līgas līderis piezemējuma piespēlēs - 16.

''Ir sāpīgi zināt, ka viņš visdrīzāk nevarēs turpināt sezonu, kas varēja būt par viņa karjeras labāko,'' pēc uzvaras pār ''Packers'' teica ''Vikings'' galvenais treneris Kevins O'Konels. Kazinsam šīs ir līguma pēdējais gads kopā ar ''Vikings'', kam viņš pievienojās 2018. gadā pēc piecām sezonām Vašingtonas ''Redskins''.

Vakardienas spēli saspēles vadītāja pozīcijā noslēdza debitants Džarens Hols, bet kluba sastāvā vēl ir arī tādi šīs pozīcijas spēlētāji kā veterāni Niks Malenss un Šons Manions.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nfl/story/_/id...