Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristiāns Dilāns

Lebrona vecākais dēls Bronijs izvēlas akadēmisko ceļu un spēlēs NCAA

Lebrona vecākais dēls Bronijs izvēlas akadēmisko ceļu un spēlēs NCAA
Bronijs un Lebrons Džeimsi. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) visu laiku rezultatīvākā basketbolista Lebrona Džeimsa vecākais dēls Bronijs izvēlējies pēc vidusskolas absolvēšanas turpināt akadēmisko ceļu un spēlēt Nacionālās studentu sporta asociācijā (NCAA), apstiprinādams vienošanos ar Dienvidkalifornijas Universitāti (USC).

Bronijs Džeimss tiek uzskatīts par vienu no pieciem labākajiem saspēles vadītājiem starp 2023. gada ASV vidusskolu absolventiem. ESPN veidotajā simts labāko vidusskolas basketbolistu topā viņš ierindots 19. pozīcijā.

Nākamajā sezonā Lebrona vecākais dēls Dienvidkalifornijas Universitātes ''Trojans'' basketbola komandai. Vienība ne reizi nav triumfējusi NCAA čempionātā, bet starp tās zināmākajiem pārstāvjiem ir ''Bulls'' aizsargs Demārs Derouzens, viņa komandas biedrs Nikola Vučevičs, ''Rockets'' līderis Kevins Porters un 2021. gada NBA drafta trešā izvēle Evans Moblijs.

Kā citas iespējamās Bronija Džeimsa karjeras pieturvietas iepriekš izskanēja NBA Attīstības līgas komanda ''Ignite'' un Austrālijas Nacionālās basketbola līga (NBL) un ''Next Stars'' programma.

Bronijs Džeimss ir visu laiku visaugstāk vērtētais studentu sporta pārstāvis pēc NIL (Name, Image, Likeness) vērtības, kas sasniedz 5,9 miljonus ASV dolāru ik sezonu.

Pieteikšanās gadījumā sagaidāms, ka Broniju Džeimsu izvēlēsies 2024. gada NBA draftā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mens-college-b...


, 2023-05-08 17:43, pirms gada
te nu bija... LeBronam jāspēlē NBA vēl 4 vai 5 gadus...
, 2023-05-08 18:57, pirms gada
Austrālija būtu labāks variants.
, 2023-05-08 21:49, pirms gada
Gatis rakstīja: te nu bija... LeBronam jāspēlē NBA vēl 4 vai 5 gadus...
Kādā sakarā? draftā viņš varēs pieteikties jau pēc viena gada koledžā!
, 2023-05-09 00:01, pirms gada
shmopsis rakstīja: Kādā sakarā? draftā viņš varēs pieteikties jau pēc viena gada koledžā!
uzreiz pēc vidusskolas nedrīkstēja?
, 2023-05-09 00:33, pirms gada
Omg tas egocentriskais muudzis nosaucis deelu par Broniju.. tam puisim taa jau jadzivo visu muuzhu teeva eenaa, veel vards Bronijs. Tas tak 5x sliktak par LeBron jr. Bet lebronu jau nevareja njemt tas jau brends. Vaaks. Gruuti pat aizdomaties cik daudz psihologisku problemu ir tam dzhekam
, 2023-05-09 02:24, pirms gada
Gatis rakstīja: uzreiz pēc vidusskolas nedrīkstēja?
Nē,Asv jānospēlē vismaz gads ncaa vai vai arī kā lamelo izdarīja var iet ārpus asv pro karjeru sākt. Tak tas pats Zions spēlēja vienu gadu koledžā,nu pa lielam visi viņi tā dara tie lielie talanti.
, 2023-05-09 02:25, pirms gada
goldfinger rakstīja: Omg tas egocentriskais muudzis nosaucis deelu par Broniju.. tam puisim taa jau jadzivo visu muuzhu teeva eenaa, veel vards Bronijs. Tas tak 5x sliktak par LeBron jr. Bet lebronu jau nevareja njemt tas jau brends. Vaaks. Gruuti pat aizdomaties cik daudz psihologisku problemu ir tam dzhekam
Lielākais problēmas izskatās tev nevis viņam kāda starpība kāds viņam vārds,viņš tāpat ir pirmdzimtais un uzmanība būtu tāpat. Ir kas iztur ir kas neiztur Asv tā ir ieraksta prakse slavenībām. Un starpcitu īstais vārs ir LeBron Raymone "Bronny" James Jr. Ta ka bronny ir vnk iesauka tieši lai nebūtu vienādi vārdi.
, 2023-05-09 09:54, pirms gada
" ''Rockets'' līderis Kevins Porters" ... Nu ok.
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
1

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
27

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
10

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".