Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Porziņģis divos uzbrukumos pēc kārtas triec no augšas un uzvarā iemet 25 punktus

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) svētdienas spēlē Bostonas "Celtics" ar Kristapu Porziņģi ierindā viesos tika galā ar Maiami "Heat" – 110:106. Latvietis sāka jaudīgi un pirmajā ceturtdaļā divas reizes pēc kārtas trieca bumbu grozā no augšas. Porziņģis spēli pabeidza ar 25 punktiem (1p – 7/9, 2p – 6/10, 3p – 2/4) 32 minūtēs. Viņa kontā arī deviņas atlēkušās bumbas, trīs piespēles un divi bloķēti metieni.

, 2024-02-12 10:59, pirms 3 mēnešiem
Laba spēle Kristapam. Šoreiz bija iespēja noskatīties pieņemamā laikā.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
37

Porziņģis, visticamāk, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Evans Moblijs un Džiesons Teitums. Foto: USA Sports Today/Scanpix
30

"Celtics" bez Porziņģa uzvar "Cavs" un trešo gadu pēc kārtas iekļūst Austrumu finālā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) otro izslēgšanas turnīra kārtu pārvarējusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics". Austrumu pusfināla sērijas piektajā spēlē "Celtics" ar 113:98 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Sēriju Bostona noslēdza ar pārliecinošu uzvaru (4-1). Porziņģis šajā sērijā uz parketa nedevās savainojuma dēļ.
Bostonas līderis Džeisons Teitums. Foto. AFP.Scanpix
21

"Celtics" uzvar bez Mičela spēlējošo "Cavs" un tuvojas Austrumu finālam

Trešo uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra sērijā pret Klīvlendas "Cavaliers" izcīnījusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" (109:102). Porziņģis šajā sērijā nav izgājis uz parketa ikra muskuļa savainojuma dēļ. Ķeltiem nepieciešama vēl viena uzvara, lai iekļūtu Austrumu konferences finālā.