Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Nosaukts ONL augusta labākais spēlētājs

Nosaukts ONL augusta labākais spēlētājs
Kristers Lūsiņš. Foto: Latvijas Futbola federācija.

Līdzjutēju balsojumā par "Optibet" Nākotnes līgas augusta mēneša labāko spēlētāju nosaukts "Valmiera FC-2"/VSS komandas uzbrucējs Kristers Lūsiņš.

Pagājušo mēnesi valmierieši ievadīja ar zaudējumu savā laukumā Grobiņas SC/LFS komandai, kad Lūsiņš guva savas komandas otros vārtus, bet vēlāk viņš palīdzēja savai komandai atspēlēt trīs vārtu deficītu pret "Leevon Saldus" vienību un svinēt dramatisku panākumu ar rezultātu 4:3. Trešajā mēneša spēlē Lūsiņš iesita trīs bumbas FK "Dinamo Rīga" vārtos, kaldinot savas komandas uzvaru ar 5:0.

Lūsiņš ar kopumā desmit gūtiem vārtiem ir panācis savas vienības līdz šim rezultatīvāko spēlētāju Niku Dusalijevu. Čempionāta labāko vārtu guvēju sarakstā tas dod dalītu 4.-6. vietu, kamēr Valmieras komanda kopvērtējumā pašlaik ir atrodama trešajā pozīcijā.

Līdzjutēju balsojumam, kas risinājās sociālajā tīklā "Facebook", bija izvirzīti arī Niks Bērziņš (AFA "Olaine"), Jevhens Stadņiks ("Riga FC-2") un Valērijs Redjko (FS "Jelgava").

"Optibet" Nākotnes līgas mēneša labākais spēlētājs balvā saņem ikdienā noderīgu produkciju no "Sponser" (www.ManiVitamini.lv).

Jau vēstīts, ka aprīlī par turnīra labāko spēlētāju līdzjutēji nosauca FS "Jelgava" komandas itāļu pussargu Daniēli Olivjēri, maija/jūnija balva tika viņa komandas biedram Mārcim Peilānam, bet jūlijā par labāko nosauca vēl vienu Jelgavas komandas pārstāvi Dāvi Vējkrīgeru.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija


Romans Jakuba. Foto: Jānis Līgats
2

Polijas klubs pēc īres beigām izmanto iespēju iegādāties "Valmierai" piederošo Jakubu

Ukraiņu centra aizsargu Romanu Jakubu, kurš 2022. gadā "Valmieras" rindās kļuva par Virslīgas čempionu, iegādājies Polijas Ekstraklases klubs Ņepolomices "Puszcza".
Kiljans Mbapē. Foto: Reuters/Scanpix
9

150 miljonu eiro bonuss par līguma parakstīšanu – Mbapē pāreja uz "Real"

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja un Spānijas čempione Madrides "Real" nokārtojusi dokumentus un tuvākajā laikā pavēstīs par Francijas izlases uzbrucēja Kiljana Mbapē pievienošanos. Reaktīvais futbolists bonusā par līguma parakstīšanu saņems 150 miljonus eiro, vēstī BBC.
Divu vārtu autors Luiss Iberiko. Foto: Andris Grīnbergs
11

''Riga'' vēlu pamostas, nepilnās desmit minūtēs iesit trīs un sakauj ''Metta''

Noslēdzošajā ''TonyBet'' futbola Virslīgas spēlē vicelīdere ''Riga'' ar 5:0 sakāva ''Mettas'' futbolistus. Četrus no pieciem vārtiem Simo Valakari padotie guva no 65. līdz 78. minūtei.