Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Raidījumā "OLE" - Juris Keišs

Andrejs Siliņš

Raidījumā "OLE" - Juris Keišs
Juris Keišs
Foto: fsmetta.lv

Svētdien 11. oktobrī, plkst. 19:00 Radio NABA raidījumā par un ap futbolu - raidījumā „OLE" viesosies Rīgas Futbola federācijas prezidents Juris Keišs un RFF sabiedrisko attiecību koordinators Kaspars Lakševics.

Raidījuma gaitā runāsim par futbola attīstības plāniem Rīgā, kā arī par citiem ar Latvijas futbolu saistītiem notikumiem. Vairāk par Rīgas Futbola federāciju - rigasfutbols.lv

Raidījumā dzirdēsiet arī FS METTA/Latvijas Universitāte un raidījuma „OLE" futbola eksperta Andra Riherta viedokli par notikumiem Latvijas un pasaules futbolā.

Sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju, raidījumā tiks izspēlētas divas biļetes uz Latvijas - Moldovas spēli, kas norisināsies trešdien, 14. oktobrī, plkst. 21:00, Skonto stadionā. Jau šo svētdien 11. oktobrī plkst. 19:00, Radio NABA, 93.1 FM vai klausies internetā naba.lv.

Jautājumus Jurim Keišam sūtiet - ole@radionaba.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja