Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

LFF izvērtēs tiesnešu un spēlētāju godīgumu 1. līgas spēlē

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

LFF izvērtēs tiesnešu un spēlētāju godīgumu 1. līgas spēlē
Kurš šoreiz futbolā netīri pelnījis naudu?
Foto: TopFoto

Latvijas Futbola federācija (LFF) izmeklēs tiesnešu brigādes darbību Latvijas čempionāta 1. līgas spēlē starp "Jēkabpili" un "Kauguriem-PBLC" (1:1). Pastāv ļoti lielas aizdomas, ka cīņas gaita nav notikusi godīgi, jo pirms mača totalizatoru kantoros izdarītas aizdomīgi lielas likmes uz neizšķirtu.

Jau ziņojām, ka Latvijas čempionāta 1. līgas 12. kārtas spēlē sestdien Jēkabpilī vietējā "Jēkabpils", gūstot vārtus mača kompensācijas laikā, izrāva neizšķirtu pret "Kauguriem-PBLC" - 1:1. Jau pirms spēles viegli varēja prognozēt, ka cīņa starp abām komandām noslēgsies neizšķirti, jo totalizatoru kantoros tika veiktas aizdomīgi lielas likmes uz to, ka neuzvarēs neviena komanda. Pirms mača "Optibet" totalizatoru kantoris šo likmju dēļ koeficientu uz neizšķirtu bija nolaidis līdz pat 1,40, kas neizšķirtam ir neparasti mazs koeficients. Citi likmju pieņemšanas kantori, redzot situāciju, likmes uz minēto spēli izdarīt aizliedza vispār.

"Jēkabpils" - "Kauguri-PBLC" mača inspektors Modris Krūze pēc spēles bija pārliecināts, ka abu komandu futbolisti bijuši godīgi, taču tiesnesis Oļegs Birjukovs ar palīgiem pieļāvis rupju kļūdu, kas ietekmēja rezultātu: "Negribu īsti neko komentēt, bet spēle nopirkta nebija. Pats redzēju – man kā inspektoram aizdomu nav. Vienīgi tiesneši pieļāva rezultatīvu kļūdu – to paskaidroju spēles ziņojumā. Arbitri izšķīra mača rezultātu, tāpēc spēle beidzās ar 1:1, bet nav ētiski ar žurnālistiem apspriest tiesnešu darbību."

"Optibet" direktors Jevgeņijs Bogdanovs paskaidroja, ka uz neizšķirtu cilvēki bijuši gatavi likt lielu naudu: "Nevaram apgalvot, ka spēle bija sarunāta, taču aizdomīgas likmes uz neizšķirtu tika veiktas. Neizšķirtus, cik dzirdēts, parasti gan nesarunā. Cilvēki gribēja uzlikt pusotru tūkstoti uz neizšķirtu, bet tik daudz nepieņemam pat uz Virslīgu. Tad klients uzlika vairāk nekā simts latus, bet, kad koeficients tika samazināts līdz 1,78 - vēlreiz pāri par simts latiem. Neteikšu, ka mūsu zaudējumi ir milzīgi, jo līdz ar koeficientu izmaiņām bija arī cilvēki, kas lika uz "Kauguriem" - tiem, kas pārzina situāciju čempionātā, tas šķita vilinoši. Pieņemot likmes uz 1. līgu, it kā cenšamies celt futbola popularitāti - lai cilvēki vairāk sekotu līdzi, ietu uz mačiem. Tagad izskatās, ka labāk likmes vairs nepieņemt, lai čempionāts būtu godīgs. Izvērtējam iespēju, ka uz 1. līgu pieņemsim likmes tikai uz līderkomandu cīņām. Šis gan bija pirmais acīmredzami aizdomīgais gadījums šosezon. Iespējams, nekad tā arī neuzzināsim, vai spēle bija sarunāta." Bogdanovs arī pastāstīja, ka "Optibet" nosūtījis vēstuli LFF ar situācijas izklāstu.

LFF Sacensību daļas vadītājs Jānis Skredelis sarunā ar eSports.lv bija visai aizkaitināts un vienaldzīgs: "Sarunātas spēles iespējamība ir "tirgus runas" bez pierādījumiem. Es neko nezinu, neesmu dzirdējis, un tā nemaz nav mana darīšana, jo federācija nav izmeklēšanas kantoris. Ja būs sūdzības, tās tiks izskatītas."

LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis pēc speciāli sasauktas sēdes situāciju komentēja sīkāk: "Rīt Tiesnešu komiteja izskatīs šo lietu, jo viennozīmīgi ir skaidrs, ka arbitri mačā kļūdījās, neļaujot atkārtoti "Kauguriem" izpildīt 11 metru soda sitienu. Nepareizs noteikumu traktējums - Kauguru futbolists soda laukumā ieskrēja par ātru, taču atkārtota pendele netika piešķirta. Tiesneši noteikti tiks sodīti. Sakarā ar dīvaino situāciju totalizatoros - mums viss ir jānoskaidro plašāk, pirms spriest, vai kāda komanda varēja būt iesaistīta. Skaidrs, ka spēle pārspēlēta netiks un rezultāts paliks. Tomēr notiekošais ir signāls, ka šajā mačā kaut kas nebija tīrs. Uzreiz nekādu lēmumu šajā lietā pieņemt nevaram."

1 2 38 komentāri

  -3 [+] [-]

, 2009-07-20 14:37, pirms 15 gadiem
bija veel kkur video, kur tiesnesis liek atkaartot soda sitienu vismaz kaadas 5 reizes....

  +1 [+] [-]

, 2009-07-20 14:38, pirms 15 gadiem
shitaa bija pat ljoti aizdomiga speele
Slēpts komentārs: Kadrs23

  -2 [+] [-]

, 2009-07-20 14:49, pirms 15 gadiem
ka ari tapat zinams , ka tadas speles toto kantoriem buutu velams nepiedaavaat

  -4 [+] [-]

, 2009-07-20 14:58, pirms 15 gadiem
par šo lietu - ototo.lv: Forums | On-line toto portāls

  -4 [+] [-]

, 2009-07-20 15:11, pirms 15 gadiem
Da ko tur veel domaat uz niču koefs 1,40 kas tas pa murgu. To visu Kauguru komandu kopā ar to spēles inspektoru vajag diskvalificeet uz visu sezonu, bet nu jaa ganjau neko vairaak kā mutiski izteiktu brīdinājumu tāpat no LFF nesagaidiit.

  -3 [+] [-]

, 2009-07-20 15:22, pirms 15 gadiem
ototo.lv rakstīja: par šo lietu - http://www.ototo.lv/forums/viewtopic.php?f=7&t=17
Oho..kam ta sitas te pieder? Rasa tur plosaas un galvenais?

 +12 [+] [-]

, 2009-07-20 15:35, pirms 15 gadiem
Mjā, futbola federācijā laikam arī ir neaizvietojami cilvēki, gluži kā ierēdniecībā, ja reiz tādi kā Skredelis, Mežeckis tur sēž kā sēnes. Jau ir bijuši vairāki netīru spēļu gadījumi, bija vairāki gadījumi, kad federācija nav bijusi objektīva vai aizstāv kādas šauras intereses, bija Kļaviņš ar savām mahinācijām, bet vai tad kaut kas reāli ir mainījies?
Varētu taču nomainīt pusi darbinieku, kas asociējas ar padomju laiku domāšanas stilu un sākt jaunu dzīvi, kas būtu pievilcīgāka gan sponsoriem, gan līdzjutējiem.

  +7 [+] [-]

, 2009-07-20 15:42, pirms 15 gadiem
vispār nesaprotu,kāpēc uz tāda līmeņa sacensībām būtu jāizdara likmes. tas tikai nogalina sportu.
Skredeļa attieksme tik paredzama un pretīga... nezinu,kam jānotiek,lai viņš sāktu kaut domāt,darīt.. vienmēr viss kārtībā,tiesneši dara savu darbu,bla bla bla... nav gadījumā aizsēdējies savā krēslā? tolka nekāda no viņa,tikai sajūtas baigais vecis,svarīgā krēslā sēžot.
Slēpts komentārs: Kadrs23

  +4 [+] [-]

, 2009-07-20 16:37, pirms 15 gadiem
Kadrs23 rakstīja: Pastaasti man luudzu kaa tas nogalina sportu? Man piemeeram taa pirmaa liiga liekas nu ljoti jau zema liimenja futbols, bet nu, ja es varu uzlikt 10 ls uz kaadu komandu un pafanot, tad, jaa..kapeec gan neee......
Tieši tā jau arī nogalina. Iedomājies 1.līgas vidusdaļas komandu. Uz augšu ne var, ne grib tikt. Kur problēma sezonas beigās kādu vienu nesvarīgu spēli pagrūst, kurā esi favorīts? Komanda mierīgi uzliek uz savu zāģi, pagrūž un laimē.
Slēpts komentārs: Theodor
Slēpts komentārs: Theodor

  -3 [+] [-]

, 2009-07-20 17:50, pirms 15 gadiem
suvass rakstīja: Tieši tā jau arī nogalina. Iedomājies 1.līgas vidusdaļas komandu. Uz augšu ne var, ne grib tikt. Kur problēma sezonas beigās kādu vienu nesvarīgu spēli pagrūst, kurā esi favorīts? Komanda mierīgi uzliek uz savu zāģi, pagrūž un laimē.
Pateiksu tev vienu nosleepumu.....Limiti buukijos uz 1 liigu ir ljoti mazi...var uyzlikt maximums 200, 300 ls.....nav tolks tur kau ko muxljiit utt...

  -2 [+] [-]

, 2009-07-20 17:51, pirms 15 gadiem
Vairumā sarunāto spēļu vārti tiek gūti spēles sākumā (futbolisti vēlas pēc iespējas ātrāk panākt vēlamo rezultātu, neatstājot to uz mača beigām).
Šajā spēlē kompensācijas laikā gūtie vārti liek domāt, ka neižšķirts varbūt arī tomēr nebija sarunāts. Lai gan aktīvā likmju likšana, protams, liek aizdomāties.

  +4 [+] [-]

, 2009-07-20 18:47, pirms 15 gadiem
''Cilvēki gribēja uzlikt pusotru tūkstoti uz neizšķirtu''

Nu diez vai cilvēki riskēs ar 1,5 štuku, paļaujoties tikai uz pārliecību...
---
Skredelim pēdejo algu un lai iet mājās.

  -3 [+] [-]

, 2009-07-20 18:53, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Vairumā sarunāto spēļu vārti tiek gūti spēles sākumā (futbolisti vēlas pēc iespējas ātrāk panākt vēlamo rezultātu, neatstājot to uz mača beigām).
Šajā spēlē kompensācijas laikā gūtie vārti liek domāt, ka neižšķirts varbūt arī tomēr nebija sarunāts. Lai gan aktīvā likmju likšana, protams, liek aizdomāties.
Kā gan Tu to varētu zināt? Bet nav tā, tieši lielais vairums tiek izdarīts beigu daļā šāda tipa spēlēs.

Optikam varētu ieteikt uzlikt pie saviem punktiem kaut kādas kameriņas, tādējādi arī varētu sevi pasargāt no šādām likmēm un ja nu kas, tad arī zinātu kam piešūt bumbas, jo pēc laika varētu pateikt, kas un kā.

  -4 [+] [-]

, 2009-07-20 19:04, pirms 15 gadiem
Arvīds Rasa rakstīja: Kā gan Tu to varētu zināt? Bet nav tā, tieši lielais vairums tiek izdarīts beigu daļā šāda tipa spēlēs.

Optikam varētu ieteikt uzlikt pie saviem punktiem kaut kādas kameriņas, tādējādi arī varētu sevi pasargāt no šādām likmēm un ja nu kas, tad arī zinātu kam piešūt bumbas, jo pēc laika varētu pateikt, kas un kā.
Nu ir jau lielaakoties visur kamerinjas.....bet nu nedomaaju ka baigi jau tur pashi dzeki gaaja un lika.....da i ja godiigi, paarsimts latu deelj es domaaju neviens negrib baigi tur cakareeties un mekleet vainiigos.... kapeec betwejs pirmo liigu nedod, a???

  -4 [+] [-]

, 2009-07-20 19:07, pirms 15 gadiem
Arvīds Rasa rakstīja: Bet nav tā, tieši lielais vairums tiek izdarīts beigu daļā šāda tipa spēlēs.
Tā visiem labpatīk domāt, bet tā nav patiesība.
Par futbola korupciju ir veikts apjomīgs pētījums, autors ir Deklans Hills (Declan Hill).
Vairāk informācijas te: howtofixasoccergame.com

Pirms kaut ko apgalvo iepazīsties ar faktiem.

  -1 [+] [-]

, 2009-07-20 19:19, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Tā visiem labpatīk domāt, bet tā nav patiesība.
Par futbola korupciju ir veikts apjomīgs pētījums, autors ir Deklans Hills (Declan Hill).
Vairāk informācijas te: howtofixasoccergame.com

Pirms kaut ko apgalvo iepazīsties ar faktiem.
Jaa, jaa kaa tad..dzeks saraxtijis baigo graamatu, bet man liekas tas ir fufelis...Kauguru futbolisti toch vinju nav lasiijusi taa ka vinji safiksoja to taa, kaa uzskatiija par vajadziigu..respektiivi nolazojaas peedeejaas minuutees un paarlaida golu....

  +1 [+] [-]

, 2009-07-20 19:21, pirms 15 gadiem
mrPO rakstīja: bija veel kkur video, kur tiesnesis liek atkaartot soda sitienu vismaz kaadas 5 reizes....
Zbal man šitie, ka tik ierakstīt kautko pirmajam, bet pilnīgu sūdu.

  +4 [+] [-]

, 2009-07-20 19:28, pirms 15 gadiem
Kadrs23 rakstīja: Pateiksu tev vienu nosleepumu.....Limiti buukijos uz 1 liigu ir ljoti mazi...var uyzlikt maximums 200, 300 ls.....nav tolks tur kau ko muxljiit utt...
Un? Uzliek, piemēram, kīperis 150Ls uz savu kāsienu, kam koefs, piemēram, 3,7. Tīrā peļņa ir 405Ls. Domā tā arī nav nauda? Jo īpaši krīzes laikā. Es tak nerunāju par tādām summām, ka, piemēram, Tukums (neuztvert burtiski, tas ir tikai kā piemērs) vienas spēles dēļ iegūst MCity budžetu...

     [+] [-]

, 2009-07-20 19:36, pirms 15 gadiem
Kadrs23 rakstīja: Jaa, jaa kaa tad..dzeks saraxtijis baigo graamatu, bet man liekas tas ir fufelis...Kauguru futbolisti toch vinju nav lasiijusi taa ka vinji safiksoja to taa, kaa uzskatiija par vajadziigu..respektiivi nolazojaas peedeejaas minuutees un paarlaida golu....
Tu spēj kaut kā pierādīt šo savu frāzi: "Bet nav tā, tieši lielais vairums tiek izdarīts beigu daļā šāda tipa spēlēs." ?

To, ka tev nav taisnība, pierāda apjomīgais Deklana Hilla pētījums (iesaku to grāmatu izlasīt pirms saki, ka tas ir fufelis, citādi tu tāda antiņa iespaidu atstāj). Vai tev ir zināms kāds ticamāks pētījums, kurš to atspēko?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-07-20 19:51, pirms 15 gadiem
iesācējs rakstīja: Zbal man šitie, ka tik ierakstīt kautko pirmajam, bet pilnīgu sūdu.
tu tiešām esi āksts!

     [+] [-]

, 2009-07-20 20:01, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Vairumā sarunāto spēļu vārti tiek gūti spēles sākumā (futbolisti vēlas pēc iespējas ātrāk panākt vēlamo rezultātu, neatstājot to uz mača beigām).
Šajā spēlē kompensācijas laikā gūtie vārti liek domāt, ka neižšķirts varbūt arī tomēr nebija sarunāts. Lai gan aktīvā likmju likšana, protams, liek aizdomāties.
Pastāsti, lūdzu, kā mača sākumā var nokārtot visus jautājumus, lai spēle beigtos neizšķirti?!
Jautājums praktiski ir tikai 1: vai Kauguri (iespējams, tikai daļa no pamatsastāva, nevis pilnīgi visa komanda) vieni paši iejaukti afērā vai arī tiesnesis piedalījies?
Ticamākais variants, ka tiesnesis tomēr nav iejaukts, tad spēles plāns ir bijis elementārs: Kauguri iesit golu un 2. puslaikā kontrolē spēli, paši iesist necenšas, bet arī pretiniekiem pārāk ieskrieties neļauj, atbildes gols ir jāielaiž pašā mača izskaņā, lai vairs nepietiktu laika otram golam.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-20 20:14, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Pastāsti, lūdzu, kā mača sākumā var nokārtot visus jautājumus, lai spēle beigtos neizšķirti?!
Jautājums praktiski ir tikai 1: vai Kauguri (iespējams, tikai daļa no pamatsastāva, nevis pilnīgi visa komanda) vieni paši iejaukti afērā vai arī tiesnesis piedalījies?
Ticamākais variants, ka tiesnesis tomēr nav iejaukts, tad spēles plāns ir bijis elementārs: Kauguri iesit golu un 2. puslaikā kontrolē spēli, paši iesist necenšas, bet arī pretiniekiem pārāk ieskrieties neļauj, atbildes gols ir jāielaiž pašā mača izskaņā, lai vairs nepietiktu laika otram golam.
Atliekot visu uz pēdējo minūti, var gadīties, ka tā arī nesanāk ielaist (pretinieks var netrāpīt tukšos vārtos, utt.), tāpēc futbolisti tīri psiholoģiski cenšas visu nokārtot pēc iespējas ātrāk.

Es nezinu, kas notika Kauguru spēlē, tikai atgādināju pierādītu faktu - t.i. sarunātos mačos vārti lielākoties tiek gūti spēles sākumā un nevis spēles pēdējās minūtēs.

  -3 [+] [-]

, 2009-07-20 20:41, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Atliekot visu uz pēdējo minūti, var gadīties, ka tā arī nesanāk ielaist (pretinieks var netrāpīt tukšos vārtos, utt.), tāpēc futbolisti tīri psiholoģiski cenšas visu nokārtot pēc iespējas ātrāk.

Es nezinu, kas notika Kauguru spēlē, tikai atgādināju pierādītu faktu - t.i. sarunātos mačos vārti lielākoties tiek gūti spēles sākumā un nevis spēles pēdējās minūtēs.
Tajos sarunātajos mačos, kuros jazaudē vai jāvinnē, piekrītu. Ja tiesnesis nav sarunāts, tad apzināti ielaižot golu 80. minūtē, pastāv ļoti reāls risks atlikušajā laikā nopelnīt bīstamu standartu vai pat pendeli uz saviem vārtiem un tad ir "finišs", apzināti ielaist vienmēr ir vieglāk nekā iesist pašam.
Iespējams, ka centās to golu ielaist jau maķenīt agrāk, bet futbolu spēlē 2 komandas, līmeni zemāki pretinieki var ilgāku laiku arī nespēt realizēt golu, kuru pat it kā ļauj izveidot un iesist.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-20 20:48, pirms 15 gadiem
Vai Dudelange bija uzlikusji uz savu zaudeejumu Ventspilij ar 0:3, ka PASJAAS BEIGAAS SALAIDA?

  -3 [+] [-]

, 2009-07-20 20:54, pirms 15 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Pastāsti, lūdzu, kā mača sākumā var nokārtot visus jautājumus, lai spēle beigtos neizšķirti?!
Jautājums praktiski ir tikai 1: vai Kauguri (iespējams, tikai daļa no pamatsastāva, nevis pilnīgi visa komanda) vieni paši iejaukti afērā vai arī tiesnesis piedalījies?
Ticamākais variants, ka tiesnesis tomēr nav iejaukts, tad spēles plāns ir bijis elementārs: Kauguri iesit golu un 2. puslaikā kontrolē spēli, paši iesist necenšas, bet arī pretiniekiem pārāk ieskrieties neļauj, atbildes gols ir jāielaiž pašā mača izskaņā, lai vairs nepietiktu laika otram golam.
Pilniigi piekriitu...Jekabpils treneris tak ar teica, ka Kauguri paarak jau nu atslaabusi peec paarlaistaa gola......eu..a mosh esports vareetu kaadus komentus no pashiem speeleetaajiem paprasiit??? Bljeee.....vajadzeeja shito te skandaalinju pirms speeles uztaisiit un aizbraukt uz to speeli nofilmeet visu....Nu neticaas ka nebija aizdomiigi, ka Jkabpils iesit golu peedeejaas minuutees...... Bet taa, uzskatu ka vainiigie ir Kauguru komandas speeleetaaji....

  +1 [+] [-]

, 2009-07-20 21:29, pirms 15 gadiem
Parunājiet ar 1. līgu un jo īpaši abām komandām pietuvinātiem spēlētājiem. Ar lielu drošību var apgalvot, ka spēle bija sarunāta. Tie, kas ir iedziļinājušies totalizatoru darbībā, zinās, ka situācijā, kad vairāki kantori noņem spēli no piedāvājuma (un visiem liek tieši uz neizšķirtu), bet citā uz neizšķirtu koeficents ir zem 2.00, tad par 99% var apgalvot, ka runa ir par sarunātu spēli. Jā, bieži gadās, ka visi liek uz favorītu. Jā, reti, bet gadās, ka visi liek uz nefavorītu. Bet, kad ienāk daudz un lielu likmju uz neizšķirtu, tad runa var būt tikai un vienīgi par sarunātu maču. Tiešām paši ticat, ka cilvēki masveidā un lielām summām ir pārliecināti par neizšķirtu?! It īpaši, ka tā nekad nenotiek? Neesiet takš, lūdzu, naivi, jo citādi, ieradumam attīstoties, sāksiet ticēt arī Šlesera cēlajiem nodomiem politikā.

  -2 [+] [-]

, 2009-07-20 21:31, pirms 15 gadiem
Pendelis neieskaitija golu vini ielaidusi ne 90 min bet papildlaika 92 min Tiesniesi klouni LAIKAM VINI GRIB DAUDZ NAUDU . es neticu tadu parliecinatu speletajiem KAUGURI.

  +1 [+] [-]

, 2009-07-20 21:54, pirms 15 gadiem
CILVĒKI, KURŠ TĀPAT VIEN LIKS 1500 LS UZ 1. LĪGAS SPĒLI?

  +2 [+] [-]

, 2009-07-21 12:45, pirms 15 gadiem
Njā... redzams cik vāji ir mūsu vietējie totalizatora kantori. Nedomāju ka uz šo spēli kopā bija uzlikts vairāk pa 5000, ja jau lielākais mēģinājums bija vien 1500. Labi piekrītu uz 1. līgu tās ir iespaidīgas summas, kur nu vēl uz niču, bet es saku godīgi, kaut vai uz anglijas premjerlīgu kāds gribētu uzlikt normālu kāpostu- to nevarētu izdarīt, jo redz šie domātu, ka pirktā spēle, bet mazums cilvēkam aizkritis ciet, viņš pārdevis vecmuteres dzīvokli un grib uzlikt visu uz toti. Acīmredzot vāji cilvēki strādā optikā, ka bikses pilnas, ja kāds grib virs 2000 pakām uzlikt, kaut vai uz pasaules labākajām līgām !!

  -2 [+] [-]

, 2009-07-21 12:58, pirms 15 gadiem
hercog rakstīja: Njā... redzams cik vāji ir mūsu vietējie totalizatora kantori. Nedomāju ka uz šo spēli kopā bija uzlikts vairāk pa 5000, ja jau lielākais mēģinājums bija vien 1500. Labi piekrītu uz 1. līgu tās ir iespaidīgas summas, kur nu vēl uz niču, bet es saku godīgi, kaut vai uz anglijas premjerlīgu kāds gribētu uzlikt normālu kāpostu- to nevarētu izdarīt, jo redz šie domātu, ka pirktā spēle, bet mazums cilvēkam aizkritis ciet, viņš pārdevis vecmuteres dzīvokli un grib uzlikt visu uz toti. Acīmredzot vāji cilvēki strādā optikā, ka bikses pilnas, ja kāds grib virs 2000 pakām uzlikt, kaut vai uz pasaules labākajām līgām !!
baigais sakars tur jau tā lieta,ka tas ir uz 1.līgas spēli! un runa par to,ka spēle,iespējams,sarunāta,tas jau ir galvenais. ja rakstu izlasīji,tad kantorim zaudējumu nebija. nedomāju,ka kāds optibetā baigi satrauktos,ja uz tavu Anglijas premjerlīgu kāds uzliktu 2 taukšķus.
1 2 38 komentāri