Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

"Kauguri" protests tiek noraidīts

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Kauguri" protests tiek noraidīts
Foto: Olga Timofejeva, www.spartaks.lv

Latvijas futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komiteja (DK) noraidījusi futbola kluba "Kauguri/PBLC" protestu, kurā klubs iebilda pret to, ka 1. līgas spēlē pret "Jūrmalu" pretinieku rindās laukumā devās spēlētājs, kurš nemaz nav pieteikts komandas sastāvam startam 1. līgā.

Atgādināsim, ka 22. augustā Latvijas 1. futbola līgas čempionātā tika aizvadita ļoti interesanta spēle starp "Kauguri/PBLC" un "Jūrmala" komandām. Spēle noslēdzās ar rezultātu 4:2, taču atklājās, ka uzvarētāju rindās laukumā devās Pāvels Skaļenko, kura vārds spēles protokolā nebija atrodams. LFF DK izvērtēja šo gadījumu, piešķirot "Kauguri" tehnisko zaudējumu ar 0:3.

Vēl pirms tehniskā zaudējuma piešķiršanas atklājās, ka pilnībā tīrs nebija arī "Jūrmala" protokols, jo tajā tika pierakstīts Aleksandra Burņina vārds, kurš nav atrodams šī kluba pieteikumā 1. līgas čempionātam. Ir gan atrodams Artūra Burņina vārds, kurš ir Aleksandra dēls (interesanti, ka šo niansi nebija pamanījis spēles inspektors Guntis Rožkalns). "Kauguri" iesniedza protestu, taču tas ticis noraidīts.

LFF DK skaidrojums, kādēļ protests tika noraidīts: "Ņemot vērā, ka spēlētāju identifikācija pirmkārt notiek pēc uzvārda un spēlētāja numura uz tērpa, nepareizi uzrādīts spēlētāja vārds protokolā nevar būt par pamatu DR p. 6.6. piemērošanai."

Daudziem noteikti šāds skaidrojums liksies absurds (tikpat labi visi LMT Virslīgas Tarasovi varētu viegli mainīt komandas ik dienu), bet pats galvenais, ka spēlējošā futbolista vārds nevis tika nepareizi ierakstīts, bet tur tika ierakstīts cits cilvēks, kurš patiešām arī devās laukumā.

Izmantotie resursi:
lff.lv

  +5 [+] [-]

, 2009-08-31 16:39, pirms 15 gadiem

pieraxta Vadju-spēlē Žora

  +4 [+] [-]

, 2009-08-31 16:44, pirms 15 gadiem
izraksts no 2009.gada 1.Līgas čempionāta reglamenta par protestu iesniegšanu
11.3. Protestu iesniedzot, klubam jāiemaksā LFF 300 LVL, un maksājumu apliecinošu dokumentu kopā ar protestu jāiesniedz LFF. Ja protestu apmierina, iemaksātā nauda tiek atdota protesta iesniedzējam.

un ja neapmieri, tad naudiņa aiziet LFF...viss reglaments vispārībā ir pret komandām vērsts...piesedz tiesnešus un pašu LFF

  +4 [+] [-]

, 2009-08-31 16:45, pirms 15 gadiem
LFF pārspēj paši sevi! Turās vīri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-08-31 17:10, pirms 15 gadiem
Elementārs piemērs, kā šādu absurdu traktējumu izmantot:
"Daugavas" Denisam Tarasovam pēc nākošās dzeltenās kartītes būs diskvalifikācija, tāpēc protokolā ieraksta Alekseju Tarasovu, bet spēlē Deniss. Viņa nopelnītais brīdinājums tiek pierakstīts Aleksejam, un arī nākamajā spēlē Deniss var piedalīties (vai nu pats ar savu vārdu, vai kā Aleksejs, vai kā Maksims).
Neesmu asinskāra un pieļauju, ka par kļūdainu vārdu protokolā varētu nesodīt, ja uzvārds ir pietiekami unikāls un nekādi pārpratumi nevar rasties, taču tad, ja klubā ir vairāki cilvēki ar vienādu uzvārdu, tad gan jābūt precīziem. Ja nu šo pārkāpumu neatzīst par pietiekamu pamatu vienreiz jau mainīta rezultāta maiņai, tad vismaz kāds simbolisks naudas sods par paviršību protokola aizpildīšanā gan būtu bijis vietā.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-31 22:07, pirms 15 gadiem
Značit ir labi ja tavs bralis, dels, tēvs un varbut pat sieva spēlē futbolu - vnk NO PROBS!

  +2 [+] [-]

, 2009-08-31 22:22, pirms 15 gadiem
šis lēmums pierāda to ka latvijā profesināls futbols neeksistē,nemaz nerunājot par lff pensionāriem kuri organizē kaut kādus čempionātus.un jūs gribat lai te futbolam būtu līmenis-vienkārši smieklīgi.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-31 23:31, pirms 15 gadiem
tas ir pilnigais psc.. kā tā var.. spēlētējam nekā nav ne licenses,ne pieteikuma uz 1.ligu nekā.. ne poxer.. vārds ir s**s un uzvārds visu parada.. es uzskatu ka Jārmala pieļāva rupjāku kļūdu neka PBLC komanda..

  +2 [+] [-]

, 2009-09-01 08:10, pirms 15 gadiem
nu bļin LFF dod, man trūkst 'vardu par šādu nekompetenci un idiotisku atrunāšanos... kā var nesodīt klubu, par to ka laukumā iziet spēlētājs kas nav pieteikts vispār čempionātam... tad jau sanāk ka transfēru termiņiem arī nav nekādas jēgas, jo beidzoties transfēru logam, varu pēc tam noprikt spēlētāju, paņemt vienu no esošajiem atlaist un nopirkto laist spēlēt zem viņa uzvārda, pofig, ka janka kas bija balts kļuva melns, jo redz uzvārdi takš vienādi

  +3 [+] [-]

, 2009-09-01 09:15, pirms 15 gadiem
Neredzēts cinisms no LFF puses, bērnišķīgi smieklīga atrakstīšanās, netaisnīguma kalngals. Noliekam uz svaru kausa divus gadījumus: 1,Laukumā iziet pieteikts spēlētājs, kurš drīkst spēlēt, tikai kļudas pēc nav ierakstīts protokolā. 2.Laukumā iziet pavisam cits nepieteikts spēlētājs, kurš nedrīkst spēlēt, bet ja formāli uzvārds sakrīt, ne vārdam, ne dzimšanas gadam, ne izskatam vairs nav nozīmes. Varbūt ir punkts, kur;s atļauj spēlēt jebkuram radiniekam??!!! Šeit darbs jau prokuratūrai, jo LFF rīcībā saskatāmas klaji prettiesiskas darbības

  -1 [+] [-]

, 2009-09-01 12:51, pirms 15 gadiem
Diemžēl, autors ir pilnīgi nekompetēnts šajā jautājumā. Aleksandrs Burņins ir FC Jūrmala prezidents, viņa dēls Artūrs Burņins ir šī kluba spēlētājs (Nr.7), kurš arī spēlēja uz laukuma un kurš ir bijis pieteikumā! Protokolā tika ķļūdaini ierakstīts Aleksandra vārds (Artūra vietā), bet spēlēja ARTŪRS! Nevis "bet pats galvenais, ka spēlējošā futbolista vārds nevis tika nepareizi ierakstīts, bet tur tika ierakstīts cits cilvēks, kurš patiešām arī devās laukumā"! ALEKSANDRS nekur nebija devies! Nauri! Ja tu raksti kaut ko, tad PĀRBAUDI informāciju. Lūdzu, izmaini šo rakstu!

  -1 [+] [-]

, 2009-09-01 20:03, pirms 15 gadiem
2 Burningman, Vienalga tā saucama Jūrmala ne kad nebūs "savēja"mūsu pilsēta!Ko ari apliecināja spēle ar Audu,Sloka!Kad visi atbalstīja viesus!Blēdis!

     [+] [-]

, 2009-09-02 08:04, pirms 15 gadiem
bet pats galvenais, ka spēlējošā futbolista vārds nevis tika nepareizi ierakstīts, bet tur tika ierakstīts cits cilvēks, kurš patiešām arī devās laukumā.

Aleksandrs ierakstīts, spēlēja Artūrs, kļūda protokolā iekš vārda...... tā jau nav pirmā reiz cik ievēroju, ka Nauris laiž lažu.

     [+] [-]

, 2009-09-02 09:18, pirms 15 gadiem
2 fenster, Visi fanoja PRET Jūrmalu, nevis PAR viesiem. Tādu attieksmi es nevaru saprast! Domāju, ka tu redzēji, KAS tik sirsnīgi atbalstīja visus - vietējie Kauguru alkoholiķi Paši PBLC komanda spēlētāji ir normāli (pārsvarā) čāļi, kuri vienkārši skatījas futbolu! Ko FC Jūrmalas puiši izdarījuši sliktu? Vai tad ir slikti ir kad pilsēta ir pārstāvēta uzreiz ar 3 pirmās ligas klubiem?Manuprāt, tas ir super. Tikai Rīgā ir tikpat daudz komandu.

     [+] [-]

, 2009-09-02 20:11, pirms 15 gadiem
2 Burningman, { Visi fanoja PRET Jūrmalu, nevis PAR viesiem} Tieši to es ari gribēju pateikt.FC Jūrmala nekad nebūs savējie līdzjutēji mūsu pilsēta.Varbūt Rīgā.
Tā arī turpmāk uz FC Jūrmala spēlēm ies "vietējie Kauguru alkoholiķi ".