Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Jelgava" atsauc fārmkluba dalību 2. līgā vājās turnīra organizācijas dēļ

Andrejs Siliņš

"Jelgava" atsauc fārmkluba dalību 2. līgā vājās turnīra organizācijas dēļ
"Jelgavas" galvenais treneris Dainis Kazakevičs
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Pēc aizvadītiem četriem mačiem Latvijas 2. līgas futbola čempionātā, savu dalību no turpmākās cīņas uz nenoteiktu laiku atsaucis FK "Jelgava" fārmklubs. Šādu lēmumu pieņēmusi kluba vadība, vēsta portāls jelgavnieki.lv

FK "Jelgava" valdes priekšsēdētājs Valdis Ilmers jelgavnieki.lv pastāstīja, ka vadība šādu lēmumu pieņēmusi pamatojoties uz čempionāta vājo organizētības līmeni. "Arī 2. līgas čempionātā ir pietiekami augsta dalības maksa, taču turnīrs tiek vāji organizēts un nav sakārtotības daudzos jautājumos," stāsta Ilmers. "Vērsāmies arī Latvijas Futbola Federācijā, aizsūtot vēstuli, taču atbildi vēl neesam saņēmuši. Tāpēc arī komanda uz laiku ir no turnīra atsaukta un nav patlaban zināms, vai sezonu 2. līgas čempionātā tiks noslēgta."

Savukārt FK "Jelgava" galvenais treneris Dainis Kazakēvičs atzīst, ka komanda, visticamāk, turpmākās sezonas gaitā aizvadīs divus vai trīs futbola turnīrus, lai spēlētāji nezaudētu spēļu praksi. FK "Jelgava-2" sastāvu veido pārsvarā 16 līdz 18 gadus veci futbolisti, kuri arī piedalās Latvijas jauniešu čempionātā.

Izmantotie resursi:
jelgavnieki.lv

     [+] [-]

, 2009-08-20 16:41, pirms 15 gadiem
LFF mājaslapā jaunākā informācija par 2. līgas Zemgales zonu ir no jūnija sākuma, par Kurzemes zonu informācijas nav vispār. Varbūt e-sports varētu painteresēties, kas tur īsti notiek (vai nenotiek nekas)?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-20 18:37, pirms 15 gadiem
Cik zinu,Jelgavas amatieru čempionāts ir labāk organizēts par 2.līgas turniru.Kas tā par organizāciju, ja Ozolnieki aizvadījuši 10 spēles, bet Jelgava-2 tikai 5.

     [+] [-]

, 2009-08-21 13:42, pirms 15 gadiem
2. liigaa galvenaa nelaime ir baigais info truukums. Biezhi vien taas vietas, kur jaatjauno tabulas un cita info, meeneshiem staav neaktiivas un nekas netiek dariits.

     [+] [-]

, 2009-08-23 22:08, pirms 15 gadiem
Jelgava 2 nav nemaz tik slikta komandas, ākums jau bija cerīgs. Bet visus jautājumus par 2.līgas Zemgales zonu jāuzdod Botošam.

     [+] [-]

, 2009-08-23 23:09, pirms 15 gadiem
Tapec ka FK Ozolnieku treners sakartoja kalendaru ka un parei.A Kazakevicam ir 5.-6. komandas un nav laiku trenet un spelet. Botos ari nav sava vieta