Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Mesi izdara piecas rezultatīvas piespēles un labo MLS rekordu

Mesi izdara piecas rezultatīvas piespēles un labo MLS rekordu
Žans Mota un Lionels Mesi. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Argentīnas futbola izlases kapteinis Lionels Mesi labojis Amerikas Savienoto Valstu un Kanādas apvienotās futbola līgas rekordu, Maiami "Inter" 6:2 uzvarā pret Ņujorkas "Red Bulls" atzīmējoties ar vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Lionelam Mesi tagad pieder divi MLS rekordi – piecas rezultatīvas piespēles un sešas rezultatīvas darbības vienā spēlē. Argentīnietis guvis vārtus un piespēlējis sešās spēlēs pēc kārtas.

Puslaika pārtraukumā Maiami "Inter" devās, atrodoties iedzinējos ar 0:1, bet turpinājumā guva sešus vārtus pēc kārtas. Ar hat-trick izcēlās Luiss Svaress, kamēr Matiass Rohass guva divus vārtus.

Mesi un Svaress dala pirmo vietu labāko snaiperu sarakstā ar desmit precīziem sitieniem. Mesi ir labākais rezultatīvo piespēļu dalītājs ar 12.

"Inter", kas pagājušajā sezonā pēc Mesi traumas neiekļuva izslēgšanas spēlēs, ieņem pirmo vietu Austrumu konferencē ar 24 punktiem 12 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...


, 2024-05-05 16:44, pirms 2 nedēļām
Nereāli! Jebkurā pro līgā tāda statistika ir fantastika!
, 2024-05-05 17:38, pirms 2 nedēļām
Balons šogad garantēts.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix
2

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops un Pepeins Leinderss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
1

Ilggadējais Klopa palīgs Leinderss kļūs par Austrijas granda "Salzburg" galveno treneri

Austrijas futbola klubs "Salzburg" pavēstījis par vienošanās panākšanu uz trim sezonām ar komandas jauno galveno treneri Pepeinu Leindersu, kurš amatā stāsies pēc šīs sezonas beigām.
Glāzgovas "Rangers" centieni atspēlēties: "Celtic" soda laukumā divi vārtsargi. Foto:

"Celtic" triumfē derbijā un ceturtdaļsoli no Skotijas titula, "Rangers" pussargam rūgts puslaiks

Skotijas Premjerlīgā ļoti tuvu 12. čempiones titulam kopš 2012. gada ir Glāzgovas "Celtic", kura sestdien pilsētas lielklubu derbijā jeb The Old Firm ar 2:1 pārspēja tiešo sāncensi "Rangers", divas kārtas pirms sacensību beigām iegūstot sešu punktu pārsvaru.