Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

D. Ikaunieks dodas laukumā uz maiņu "Jablonec" neizšķirtā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

D. Ikaunieks dodas laukumā uz maiņu "Jablonec" neizšķirtā
Dāvis Ikaunieks ar bumbu. Foto: FK Jablonec

LETA. Latvijas futbola izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks trešdien laukumā devās uz maiņu, viņa pārstāvētajai "Jablonec" cīnoties neizšķirti Čehijas čempionāta izbraukuma spēlē.

"Jablonec" 29.kārtas mačā spēlēja 2:2 (2:0) ar Olomoucas "Sigma". Dāvis Ikaunieks laukumā devās 84.minūtē. Ar Jana Hramostas precīzu sitienu 15.minūtē un Vāclava Sejka vārtiem mājinieki izvirzījās vadībā ar 2:0, bet vadību izlaida.

Olomoucas futbolisti izlīdzinājumu panāca ar Mojmīra Hitila 81.minūtē realizētu 11 metru soda sitienu un Vīta Beneša vārtiem mača kompensācijas laika ceturtajā minūtē.

Turnīra tabulā "Jablonec" ar 35 punktiem 29 spēlēs ieņem desmito vietu 16 komandu vidū, bet "Sigma" ar 41 punktu ir sestā.

Fēru Salu čempionātā uzvaru guva Valērija Šabalas pārstāvētā "B36 Torshavn", latviešu uzbrucējam dodoties starta vienpadsmitniekā, ar rezultatīvām darbībām neizceļoties un 56. minūtē tiekot nomainītam. Visi trīs "B36 Torshavn" vārti tika gūti laika posmā no 67. līdz 79. minūtei.

Tikmēr pie jauna galvenā trenera tikusi Vladislava Gutkovska pārstāvētā Čenstohovas "Rakow". Komandu turpmāk vadīs 32 gadus vecais pašmāju speciālists Davids Švarga, ar kuru līgums noslēgts līdz 2025. gada jūnijam ar iespēju to pagarināt uz diviem gadiem.

     [+] [-]

, 2023-04-26 22:07, pirms gada
Gadījumā nav runa par Dāvi?