Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"RTU" pieveic līgas pastarīšus

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"RTU" pieveic līgas pastarīšus
RTU vārtsargs Kaspars Piševs
Foto: Ritvars Raits

Piekto uzvaru Latvijas čempionātā handbolā izcīnīja "RTU" handbolisti, kas ar 30:24 (17:14) pieveica "Stopiņu NHK" vienību, kas turnīra tabulā ieņem pēdējo vietu.

Mača sākumā "RTU" handbolisti pēc diviem precīziem Rolanda Nagļa raidījumiem izvirzījās vadībā ar 5:2. Uzreiz sekoja arī Ulbrokas komandas atbilde ar piecu bezatbildes vārtu guvumu izskatā, kas pēc Edgara Ernstsona metiena puslaika vidū ļāva panākt jau viesiem +2 (7:5).

Puslaika otrajā pusē atkal labāk spēlēja mājinieki. Deviņas minūtes pirms puslaika beigām neizšķirtu 10:10 panāca Oļģerts Ūdris, bet līdz pārtraukumam "RTU" handbolistiem izdevās iegūt jau +3 (17:14).

Otrajā puslaikā augstskolas komanda spēlēja vēl pārliecinošāk, lēnām palielinot rezultāta starpību. "Stopiņu NHK" vairākkārt izdevās pietuvoties divu vārtu starpībai, tomēr mača izskaņā trīs vārtus pēc kārtas guva mājinieki, izcīnot uzvaru ar 30:24.

Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Rolands Naglis, kurš guva sešus vārtus, savukārt četras reizes precīzs bija Aivars Strazds. Pretiniekiem 7/3 vārtus guva Andris Lazda, bet piecus vārtus guva Raivis Pētersons.

Latvijas čempionāts.
28. februāris.
RTU - Stopiņu NHK 30:24 (17:14)

RTU: R. Naglis 6, Aiv. Strazds 4, Vilsons, Eglītis un Ciematnieks 3, Desmitnieks 3/1, Akimovs un And. Strazds 2, Grēberis, Ūdris, Matejs un Eikens 1.
Stopiņu NHK: Lazda 7/3, Pētersons 5, Čerņevskis 4, Kodaļevs, Koponāns un Čikuts 2, Ernstsons un Ozoliņš 1.

Izmantotie resursi:
handball.lv