Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: "Liepāja/Optibet" izsēj trīs vārtu pārsvaru, tomēr bullīšos pārspēj "Rīgu"

2017.gada 15.novembrī Liepājas olimpiskā centrā tika aizvadīta ļoti rezultatīva spēle Optibet Hokeja Līgā (OHL) starp "Liepāja/Optibet" un HS "Rīga". Mača sākuma daļa aizritēja liepājnieku zīmē, noslēdzoties pirmajam periodam uz tablo 4:2. Otrajā periodā cīņa izlīdzinājās un abas komandas guva pa trim vārtiem, savukārt 51.minūtē rezultāts kļuva 8:5. Šķita, ka mača liktenis ir izšķirts, tomēr rīdzinieki parūpējās par pārsteigumu, pamatlaika pēdējās divās minūtēs atspēlējot trīs vārtu deficītu un panākot izlīdzinājumu (8:8). Pagarinājumā vārti netika gūti līdz ar to uzvarētāja noskaidrošanai bija nepieciešama pēcspēles metienu sērija, kurā pārāki izrādījās Liepājas hokejisti, izcīnot panākumu ar 9:8. Izšķirošo bullīti realizēja Egils Kalns.

Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF/Guntis Lazdāns
33

Lai domātu par 1/4 finālu, nepieciešama uzvara – Latvija pret Slovākiju

Šovakar pasaules čempionāta sesto spēli aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 21:20 spēkosies pret četras uzvaras pēc kārtas izcīnījušo Slovākijas izlasi. Nepieciešama uzvara, lai pirms pēdējās spēles saglabātu cerības par ceturtdaļfinālu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Latvijas hokeja izlases līdzjutēji. Foto: Matt Zambonin/IIHF
4

Latvijas izredzes pirms pēdējām spēlēm - svarīgi neatpalikt no amerikāņiem

Latvijas hokeja izlasei priekšā izšķirošās spēles, lai pacīnītos par iekļūšanu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā, tiekoties ar abām galvenajām konkurentēm - Slovākiju (šovakar 21:20) un ASV (otrdien 17:20). Latvijas izredzes ietekmēs arī šo komandu sekmes pārējos mačos.
Kanādas hokejisti Dilans Kozenss un Koltons Pareiko. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
1

Ostravā ASV spēkosies pret Kazahstānu, Šveice un Kanāda dalīs A grupas līderpozīciju

2024. gada pasaules čempionātā Čehijā šodien tiks aizvadītas četras spēles. Vienā no tām B grupā Ostravā amerikāņi cīnīsies pret Kazahstānu, savukārt vēlajā spēlē Prāgā Šveices un Kanādas izlases dalīs A grupas līderpozīciju.