Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbijs panāk Grecki un tiek atzīts par NHL nedēļas otro zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Krosbijs panāk Grecki un tiek atzīts par NHL nedēļas otro zvaigzni
Sidnijs Krosbijs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) izvēlējusies aizgājušās nedēļas trīs zvaigznes, un atzinība tikusi trīs uzbrucējiem – Ņikitam Kučerovam, Sidnijam Krosbijam un Artemijam Panarinam.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts NHL rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs, kurš četrās spēlēs izcēlās ar vieniem vārtiem un desmit punktiem. Uzbrucēja pārstāvētā Tampabejas "Lightning" tika pie divām uzvarām un septīto sezonu pēc kārtas nodrošināja dalību izslēgšanas spēlēs. Kučerovs trīs spēlēs pēc kārtas iekrāja pa trīs punktiem. 30 gadus vecais hokejists šajā sezonā 76 spēlēs savācis 136 punktus, kas ir jauns "Lightning" rekords.

Pitsburgas "Penguins" kapteinim Sidnijam Krosbijam ticis otrās zvaigznes gods. Centra uzbrucējs četrās spēlēs iemeta piecus vārtus un pievienoja rezultatīvu piespēli, bet pingvīni uzvarēja visos mačos un turpina cīņu par playoff. Uzvarā pret Ņujorkas "Rangers" Krosbijs atzīmējās ar 2+1, tādējādi garantējot, ka jau 19. sezonu pēc kārtas viņš iekrājis vidēji vismaz punktu spēlē. Arī Veinam Greckim tas izdevās 19 sezonās pēc kārtas, nevienam citam nav vairāk.

Trešās zvaigznes gods ticis Artemijam Panarinam. Ņujorkas "Rangers" līderis četrās spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un astoņiem punktiem. Nedēļas noslēdzošajā spēlē, ar 5:2 pārspējot Monreālas "Canadiens", Panarins atzīmējās ar 1+3. Panarins iekrājis 115 punktus, kas ir otrais rādītājs "Rangers" vēsturē – Jaromīrs Jāgrs 2005./06. gada sezonā savāca 123 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kucherov-c...

     [+] [-]

, 2024-04-09 22:14, pirms 2 mēnešiem
Krosbijs domajams ka parspēs šo rekordu. Traumas īpaši nevajā un pormajā maiņā arī tiek