Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Pirmajā spēlē toni uzdod kapteinis Daugaviņš, Merzļikinam viduvēja atzīme

Emils Ozerinskis

Pirmajā spēlē toni uzdod kapteinis Daugaviņš, Merzļikinam viduvēja atzīme
Kaspars Daugaviņš. Foto: IIHF

Sestdien Latvijas hokeja izlase aizvadīja pirmo spēli Čehijā notiekošajā pasaules čempionātā. Spēlē pret Poliju latviešiem nācās piedzīvot izbīli, trīsreiz atspēlējot deficītu un spēles izskaņā izlaižot iegūto pārsvaru. Ar 5:4 pagarinājumā izdevās iegūt pirmos divus punktus turnīra tabulā, bet ko par to visu domā portāla Sportacentrs.com lasītāji?

Ierasti portāls Sportacentrs.com pasaules hokeja čempionāta laikā piedāvā saviem lasītājiem izteikties par valstsvienības spēlētāju veikumu čempionāta spēlēs. Šoreiz čempionāta ievads pret grupas nominālo pastarīti nebūt neizvērtās tāds, kādu Latvijas līdzjutēji un hokeja eksperti bija iztēlojušies.

Visaugstākās atzīmes nopelnīja pagarinājumā uzvaras vārtus noorganizējušie izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš un centra uzbrucējs Rodrigo Ābols. Pie statistikas 2+1 tika Daugaviņš, kuram portāla lasītāji atvēlēja augstāko atzīmi - 8,5 balles. Tur pat uz papēžiem kapteinim mina Rodrigo Ābols, kurš ar vārtiem un rezultatīvu piespēli pagarinājuma rezultatīvajā metienā tika pie atzīmes 8,4.

Pārliecinošu trešo vietu balsojumā ieņēma Rihards Bukarts, kura vārti piecas minūtes pirms pamatlaika beigām izvirzīja Latvijas valstsvienību vadībā, kas gan ilgi nenoturējās. Bukarts ar 7,2 ballēm gana ievērojami turējās priekšā sekotājiem, bet bija arī visai tālu no Daugaviņa un Ābola.

Labākais no aizsargiem bija savus pirmos pasaules čempionāta vārtus guvušais Roberts Mamčics, kuram tika atzīme 6,3 baļļu vērtībā. Savukārt vārtu vīrs Elvis Merzļikins, kura sargātajā cietoksnī iespurdza četras poļu mestās ripas, tika pie 5,9 baļļu vērtējuma, kas nostādīja vārtsargu uz saņemto atzīmju ekvatora.

Pie pieticīgākajiem vērtējumiem čempionāta ievadspēlē nācās tikt debitantiem. Ceturtās maiņas uzbrucējs Fēlikss Gavars saņēma piecinieku, bet nedaudz līdz piecu baļļu robežai pietrūka Markusam Komulam.

Latvijas hokejistu atzīmes pret Poliju

HokejistsVērt.HokejistsVērt.
Kaspars Daugaviņš8.5Ralfs Freibergs5.9
Rodrigo Ābols8.4Renārs Krastenbergs5.7
Rihards Bukarts7.2Kristaps Zīle5.6
Mārtiņš Dzierkals6.7Miks Indrašis5.8
Roberts Mamčics6.3Haralds Egle5.6
Oskars Batņa6.3Eduards Tralmaks5.6
Kārlis Čukste6.1Oskars Cibuļskis5.3
Jānis Jaks6.0Raivis Ansons5.3
Roberts Bukarts5.9Fēlikss Gavars5.0
Elvis Merzļikins5.9Markuss Komuls4.9

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA

  +1 [+] [-]

, 2024-05-12 14:54, pirms 2 nedēļām
Nezinu gan es Dzierkalam un Batņai ar Robertu.B. trijniekus ieliku.

  +1 [+] [-]

, 2024-05-12 15:07, pirms 2 nedēļām
Heiterīši Elvim sameta. Elvis nebija vainojams ne pie viena ielaista un pat izdarīja visu, lai aizietu ar 2p nevis 1p

     [+] [-]

, 2024-05-12 15:43, pirms 2 nedēļām
A.Iverson 3# rakstīja: Heiterīši Elvim sameta. Elvis nebija vainojams ne pie viena ielaista un pat izdarīja visu, lai aizietu ar 2p nevis 1p
Dažreiz gribās noķert tos heiterus un aizvest uz mežu nospārdīt!