Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Japānā radīta unikāla privātā sacīkšu trase

Japānā ir uzcelta pirmā privātā autosacīkšu trase Āzijā, kas ir patiesi unikāla un daudzi to jau nodēvējuši par labāko privāto trasi pasaulē. Magarigavas autors ir neviens cits kā Hermans Tilke, kurš konstruējis vairumu no modernajām "Formula 1" trasēm. Jaunajā trasē ir arī lieliska infrastruktūra, un tā pieder kādam japāņu miljardierim, turklāt ir publiski pieejama, taču tikai "Magarigawa Club" biedriem. Dalība klubā nav lēta - kā minimums jārēķinās ar summu virs 210 tūkstošiem eiro gadā.

, 2024-03-09 13:47, pirms 2 mēnešiem
Kur pieteikties klubam?
, 2024-03-09 15:35, pirms 2 mēnešiem
Publiski pieejams
Andžejs Ļebedevs.

Ļebedevam 12. vieta "Grand Prix" trešajā posmā

LETA. Latvijas motosportists Andžejs Ļebedevs Vācijā izcīnīja 12. vietu pasaules spīdveja čempionāta jeb "Grand Prix" trešajā posmā.
Pauls Jonass. Foto: @piclabphoto34
2

Jonasam avārija un 29. vieta MXGP posma kvalifikācijā

LETA. Latvijas motosportists Pauls Jonass sestdien pasaules motokrosa čempionāta Francijas "Grand Prix" kvalifikācijā MXGP klases sacensībās piedzīvoja avāriju pirmajā pagriezienā un izstājās, ierindojies 29. vietā.
Makss Verstapens. Foto: Joao Filipe/PanoramiC/Imago Images/Scanpix
1

Verstapens uzvar Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā

LETA--AFP/DPA. "Red Bull" pilots Makss Verstapens sestdien Imolas trasē bija ātrākais Pirmās formulas (F1) pasaules čempionāta Emīlijas Romanjas "Grand Prix" kvalifikācijā.