Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:103, Did:0, useCase: 3

Notiks Baltijā lielākās nakts piedzīvojumu orientēšanās sacensības "Pazudušie '22"

Andris Liepa
Andris Liepa

Naktī no 13. uz 14. maiju orientēšanās sporta entuziasti, kā arī citi izaicinājumu alkstošie interesenti, tiek aicināts piedalīties Baltijā lielākajās nakts piedzīvojumu orientēšanās sacensībās “Pazudušie ‘22”, ko organizē Rīgas Tehniskās universitātes studējošie.

“Pazudušie” ir rogaininga tipa sporta pasākums, kurā komandām četru cilvēku sastāvā tikai ar izsniegtu topogrāfisko karti, jāizskrien organizatoru sagatavotā trase. Distance sastāvēs no 20 kontrolpunktiem, no kuriem astoņi būs obligātie. Kontrolpunktos komandas sagaidīs organizatori, un, lai noskaidrotu labākos starp labākajiem, dalībniekiem tajos būs jāpilda dažādi uz zināšanām vai fizisko sagatavotību balstīti uzdevumi. Jāpiebilst, ka uzdevumi būs nenopietnās noskaņās, lai ikviens varētu labi pavadīt laiku.

Sacensību starta signāls tiks dots 13. maijā plkst. 19.00, un dalībniekiem būs uzdevums tikt līdz finišam ne vēlāk kā līdz 14. maija plkst. 7.00. Komandām tiks nodrošināta silta ēdienreize, kuras laikā būs iespēja atvilkt elpu un uzkrāt spēkus atlikušajai trases daļai. Precīza norises vieta pagaidām netiek atklāta.

Lai piedalītos nakts piedzīvojumu orientēšanās sacensībās “Pazudušie ‘22” , visiem četriem komandas dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadus veciem, kā arī vismaz vienam komandas dalībniekam jābūt RTU studentam, absolventam vai darbiniekam un komandā jābūt pārstāvētiem abiem dzimumiem. Pieteikties iespējams līdz 6. maija plkst. 23.59 vai līdz brīdim, kad tiek sasniegts maksimālais komandu skaits.

Plašāka informācija pieejama sacensību nolikumā. Jautājumu gadījumā lūgums sazināties ar pasākuma galveno organizatoru Patriku Purviņu (e-pasts: patriks.purvins@gmail.com, tālr. +371 25-528-104).

Noderīgas saites:
Nolikums, kurā atrodama visa nepieciešamā informācija par komandas sastāva prasībām, vērtēšanu un citiem svarīgiem punktiem
Pieteikšanās anketa
Instagram un Facebook

Informāciju sagatavoja:
"Pazudušie '22" organizatoru komanda

     [+] [-]

, 2022-04-14 11:53, pirms 2 gadiem
13. gads, 13. datums un piektdiena. Bail piedalīties.

     [+] [-]

, 2022-04-14 12:41, pirms 2 gadiem
Lielisks veids, kā sākt aizrauties ar orientēšanos, ja nav iepriekšējas pieredzes! Tiekamies maijā

     [+] [-]

, 2022-04-14 12:49, pirms 2 gadiem
Visiem iesaku - super foršs pasākums. Orientēšanās prasmes nav galvenais, galvenais ir cilvēki ar kuriem piedalies, jo kopā paveikt var jebko!