Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Sančezs dosies uz ceturto PK, Kordero atkal neiekļūst sastāvā

Juris Miņins
Juris Miņins

Sančezs dosies uz ceturto PK, Kordero atkal neiekļūst sastāvā
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas regbija izlases galvenais treneris Maikls Čeika ir nosaucis tos 33 regbistus ar kuriem mēģinās parādīt labāko iespējamo sniegumu 2023. gada Pasaules kausa finālturnīrā.

Argentīnas izlases galvenais treneris Maikls Čeika, sekojot savu kolēģu piemēram, šodien ir nosaucis tos spēlētājus, kurus ņem līdzi uz 2023. gada Pasaules kausa regbijā finālturnīru, kas jau pēc mēneša sāksies Francijā.

Lai arī Argentīnas izlase nav starp tām, kurai ir neizsmeļamas spēlētāju rezerves, taču atsevišķi mēģinājumi pārsteigt gan ir atzīmējami. Jāsāk ar to, ka Čeika ir izvēlējies uz PK pieteikt mazāk pirmās līnijas uzbrucēju (tikai piecus), lai pieteiktu papildus aizsargu, precīzāk, atbrīvotu vietu Martinam Bogado.

Tāpat Čeika, līdzīgi kā viņa priekšgājējs Mario Ledesmā, ārpus sastāva ir atstājis Mario Ledesmā, kurš Argentīnas izlases sastāvā regulāri piedalās testu mačos un Regbija čempionātā, kā arī pārstāv vadošos Eiropas regbija klubus, taču jau otro reizi pēc kārtas paliek ārpus PK pieteikuma. Tāpat uz Franciju savu izlasi pārstāvēt nebrauks Bautista Delgujs un Matiass Orlando.

Toties uz Franciju brauks pirmais 100 mačus izlases sastāvā aizvadījušais argentīnietis Augustins Krevī, kā arī "Los Pumas" visu laiku labākais punktu guvējs Nikolā Sančezs, kuram šis būs jau ceturtais Pasaules kausa finālturnīrs.

Argentīnas izlases sastāvs 2023. gada regbija PK finālturnīram

Uzbrucēji: Nahels Čaparo, Francisko Kodela, Džoels Sklavi, Tomass Gallo, Eduardo Bello, Julians Montoija, Augustins Krevī, Ignasio Ruizs, Matiass Alemano, Tomass Lavanini, Guido Petī, Fakundo Isa, Pablo Matera, Huans Martins Gonzalezs, Santjago Grondona, Markoss Krīmers, Pedro Rubiolo, Rodrigo Bruni.
Aizsargi: Gonzalo Bertranu, Lautaro Velezs, Tomass Kubelli, Santjago Karerass, Nikolā Sančezs, Santjago Šokobaress, Lusio Cinti, Žeronimo de la Fuente, Matiass Moroni, Emiliano Bofelli, Huans Kruzs Manila, Mateo Karerass, Huans Imhofs, Rodrigo Isgro, Martins Bogado.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/