Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ostapenko: "Ātrie māla laukumi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei"
Aļona Ostapenko. Foto: Tennis Cahnnel

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs, kur Latvijas tenisa līdere ceturtdien iekļuva trešajā kārtā. "Tennis Channel" intervijā Aļona Ostapenko atklāj, ka uzvarēja mazliet vieglāk nekā bija gaidīts.

Kā jau ziņots, Madrides otrajā kārtā Latvijas vadošā tenisiste (WTA 10.) apspēlēja spānieti Džesiku Bousasu (#93) - 6:3, 6:1. "Gaidīju ļoti grūtu cīņu, jo meitene spēlē ļoti labi, it īpaši uz mala, un viņa ir vietējā," atklāj Aļona Ostapenko. "Uzvarēju mazliet vieglāk nekā bija gaidīts."

Uz māla daudzas tenisistes spēlē no aizsardzības ar ilgām izspēlēm, bet tu esi tik uzbrūkoša un vari iesist "vinerus" no jebkuras vietas. Kā ar šādu stilu vari spēlēt uz māla? "Madridē laukums visai ātrs, līdzīgi ir arī "Roland Garros". Jūtu, ka kādi cietie laukumi ir lēnāki nekā šie divi māla laukumi, kas tādējādi varbūt ir vairāk piemēroti manai spēlei," lēš Latvijas tenisiste. "Domāju, ka uz māla kustos labāk nekā uz cietā laukuma, kur dažreiz man ir grūtības."

Iepriekšējais cietā seguma turnīrs notika Maiami, kur apmeklēja arī koncertu. "Drake" uzstāšanās bija jauka, taču daudz labāk patika koncerta daļa ar "Lil Wayne". No repa māksliniekiem Ostapenko "top" listē atrodas arī "50 Cent".

Ostapenko pati iesaistās savu tenisa tērpu izstrādē. "Nevēlos vilkt kaut ko, kas man nepatīk," informē pasaules desmitais numurs.


Izmantotie resursi:
Tennis Channel

  -2 [+] [-]

, 2024-04-26 06:46, pirms nedēļas
Apšaubāma gaume!

  +1 [+] [-]

, 2024-04-26 09:01, pirms nedēļas
Tādā gadījumā varbūt var novinnēt ko lielu!!!

     [+] [-]

, 2024-04-26 16:42, pirms nedēļas
Parasti jau pēc šādiem sev veltītiem slavinošiem epitetiem, nāk zāģis...
😎