Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2961, Did:0, useCase: 3

Halepa: "Kad zaudēju Ostapenko, trīs mēnešus bija ciešanas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Halepa: "Kad zaudēju Ostapenko, trīs mēnešus bija ciešanas"
Simona Halepa atgriešanās mačā. Foto: Jimmie48 / WTA

Dopinga skandālu pārvarējusī Rumānijas tenisa zvaigzne Simona Halepa šajās dienās ir smaidīga un izbauda tenisu, bet zaudējums 2017. gada "French Open" finālā izraisīja ciešanas.

2017. gada "French Open" finālā rumāniete Halepa bija tuvu savam pirmajam "Grand Slam" titulam un debijai pasaules ranga pirmajā pozīcijā, tomēr uzvarēja Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko - 4:6, 6:4, 6:3. Otrajā un trešajā setā mūsu spēlētāja izglābās no attiecīgi 0:3 un 1:3.

"Tajā mačā man bija daudz ciešanu. Biju vadībā un jutu, ka varu uzvarēt, taču zaudēju. Jau iepriekš biju zaudējusi finālā. Tā kā tas bija ļoti sāpīgi," jaunākajā intervijā Simona Halepa atceras 2017. gada jūnija notikumus. "Kad Roland Garros finālā zaudēju Ostapenko, cietu trīs mēnešus, raudot un piedzīvojot kaut ko līdzīgu depresijai."

Rumānijas tenisiste tomēr nenolaida rokas un turpināja neatlaidīgi strādāt, apzinoties, ka pienākas arī viņas lielā diena. 2017. gada oktobrī Halepa kļuva par pasaules ranga līderi, bet pēcāk izcīnīja divus "Grand Slam" titulus - "French Open" (2018) un Vimbldonā (2019).

Atgādinām, ka 21. maijā plkst. 11.00 Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja (#118) startēs "French Open" kvalifikācijas pirmajā kārtā, kur pretī stāsies šveiciete Selīna Nefa (#158).

Izmantotie resursi:
Tennis Channel