Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Semeņistaja Tallinā sasniedz dubultspēļu pusfinālu

Semeņistaja Tallinā sasniedz dubultspēļu pusfinālu
Darja Semeņistaja. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja ceturtdien Tallinā sasniedza Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) W-40 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību finālu.

Semeņistajas un igaunietes Jeļenas Maliginas duets, kas izsēts ar trešo numuru, ceturtdaļfinālā ar rezultātu 6-2, 4-6, 10:5 pārspēja horvātietes Tenu Lukasu un Leu Boškoviču.

Pusfināla sasniegšana Semeņistajai dod 25 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Semeņistaja un Maligina ar rezultātu 6-7 (3:7), 6-2, 10:2 uzvarēja lietuvieti Patrīciju Paukštīti un citu mājinieci Katrīnu Sāru. Tikmēr Danielas Vismanes un vācietes Lēnas Papadakis duets pirmajā kārtā ar 3-6, 6-2, 3:10 zaudēja igaunietei Mailēnai Nūdi un nīderlandietei Leslijai Kerhovei.

Vienspēļu turnīrā Semeņistaja un Vismane nepārvarēja pirmo kārtu.


Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombaham kāpums ATP rangā, Zverevs kļūst par ceturto numuru

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas vīriešu tenisa līderis Roberts Štrombahs pakāpies no 413. uz 405. vietu.
Aļona Ostapenko. Foto: Jimmie48 / WTA

WTA rangs: Ostapenko arvien desmitā, Semeņistaja pakāpjas uz 118. vietu

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko joprojām ir desmitā, bet mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja pacēlusies uz 118. vietu.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

"French Open" kvalifikācijā Semeņistaja sāks pret Šveices trešo numuru

Nākamnedēļ sāksies "French Open" kvalifikācija. Šodien noskaidrojās, ka Latvijas otrās raketes Darjas Semeņistajas pirmā pretiniece būs šveiciete Selīna Nefa. Šī cīņa varētu notikt 21. maijā.