Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

RVS/LU volejbolistes Baltijas līgā trīs setos uzvar daugavpilietes

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

RVS/LU volejbolistes Baltijas līgā trīs setos uzvar daugavpilietes
RVS/LU volejbolistes. Foto: Artūrs Stiebriņš

LETA. "Rīgas Volejbola skolas"/"Latvijas Universitātes" komanda piektdien "Optibet" Baltijas Sieviešu volejbola līgas (BSVL) spēlē mājās ar rezultātu 3-0 (25:23, 25:12, 25:8) pārspēja "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU) vienību.

Uzvarētājām 15 punktus guva Anna Cepurīte un desmit pievienoja Anželika Ivanova. Viešņām rezultatīvākā ar deviņiem punktiem bija Diāna Vabiščeviča.

Turnīra tabulā RVS/LU ar 25 punktiem 13spēlēs ir ceturtā, bet "Jelgava" ar 18 punktiem 14 cīņās - piektā. RSU/MSĢ ar 14 punktiem 13 dueļos ir astotā, bet "SuFA klubs"/DU ar pieciem punktiem 14 spēlēs ieņem pēdējo vietu desmit komandu konkurencē.

BSVL sacensībās tāpat kā gadu iepriekš startē desmit komandas. Latviju pārstāv četras vienības - "Jelgava", "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU), "Rīgas Stradiņa Universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija" (RSU/MSĢ) un Daugavpils "SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU). Arī Igaunija ir pārstāvēta ar četriem klubiem (Tartu TU/"Bigbank", Tallinas "TalTech", "Rae Spordikool"/"Viaston" un "Audentes SG"/NK), bet Lietuva - ar diviem (Jonavas "Aušrine" un "Kaunas-VDU").

Izmantotie resursi:
LETA