Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" joprojām daudz sastāva iztrūkumu, Kantē atgriezīsies ne agrāk kā februāra beigās

Agris Suveizda

"Chelsea" joprojām daudz sastāva iztrūkumu, Kantē atgriezīsies ne agrāk kā februāra beigās
Ngolo Kantē. Foto: AFP/Scanpix

Londonas futbola klubs "Chelsea" otrdien sezonu atsāks ar mājas spēli Anglijas Premjerlīgā pret "Bournemouth" un to darīs bez virknes spēlētāju.

Ja ierindā ir atgriezies Pasaules kausu izlaidušais angļu malējais aizsargs Rīss Džeimss, izlašu pauzē krusteniskās saites saplēsa Albānijas izlases uzbrucējs Armando Broja, kurš Premjerlīgas sezonā sācis divas no divpadsmit spēlēm un guvis vienus vārtus, bet franču aizsargs Veslē Fofanā slēgtajā pārbaudes spēlē pret "Brentford" atjaunoja savainojumu un izlaidīs vairākas nedēļas. No Lesteras par 82,5 miljoniem eiro nopirktais Fofanā šajā Premjerlīgas sezonā ir aizvadījis četras spēles.

Komandas galvenais treneris Grems Poters apstiprināja, ka franču pussarga Ngolo Kantē atgriešanās gaidāma tikai februāra beigās vai marta sākumā. 31 gadu vecais Francijas izlases futbolists nav spēlējis kopš augusta un oktobrī atsvaidzināja paceles cīpslas savainojumu, kā dēļ nācās taisīt operāciju. Kantē izlaidīs spēles pret "Manchester City" (5. janvārī Premjerlīgā, 8. janvārī FA kausā) un "Liverpool" (21. janvārī), kā arī vismaz vienu no divām Čempionu līgas astotdaļfināla spēlēm pret Dortmundes "Borussia" (15. februārī, 7. martā).

Lazaretē joprojām atrodas arī Bens Čilvels un Rubens Loftuss-Čīks, un pret "Bournemouth" nespēlēs arī Hakīms Ziješs un Mateo Kovačičs, kuri vēl nav atgriezušies ierindā pēc Pasaules kausa finālturnīra. "Chelsea" ar 21 punktu 14 spēlēs Premjerlīgā ieņem astoto vietu un līgā nav uzvarējusi piecos mačos pēc kārtas (0-2-3).

Anglijas Premjerlīgas un Vācijas Bundeslīgas spēles šosezon ir pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.chelseafc.com/en/news/a...

     [+] [-]

, 2022-12-25 11:52, pirms gada
Ļoti slikti.😔

     [+] [-]

, 2022-12-25 14:54, pirms gada
Ļoti labi, nepatīk chelsijs