Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Foudens pēc ceturtā titula pēc kārtas: ''Esam ierakstījuši sevi rekordu grāmatā''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Foudens pēc ceturtā titula pēc kārtas: ''Esam ierakstījuši sevi rekordu grāmatā''
Fils Foudens. ZUMAPRESS/Scanpix

Svētdienas vakarā ar desmit spēlēm vienlaicīgi noslēdzās 2023./2024. gada Anglijas Premjerlīgas sezona. Ceturto čempiontitulu pēc kārtas izcīnīja Mančestras ''City''. Viens no kluba līderiem Fils Foudens pēc titula izcīnīšanas atzīmēja to, cik tas bijis īpašs.

''Ir grūti ietērpt vārdos, ko šodien paveicām. Esam ierakstījuši sevi rekordu grāmatā. Nevienai komandai līdz šim tas nebija izdevies. Jūs redzat, ko tas nozīmē līdzjutējiem un mums. Visu sezonu strādājām šim mirklim. Ir īpaši tajā dalīties kopā ar atbalstītājiem. Tagad varam teikt, ka esam pirmā komanda, kas to paveikusi. Man trūkst vārdu,'' pēc čempiontitula izcīnīšanas sacīja Fils Foudens, kurš aizvadīja individuāli veiksmīgu sezonu, 35 spēlēs sakrājot 19 vārtus un astoņas rezultatīvas piespēles. Anglis arī tika atalgots ar Premjerlīgas sezonas labākā spēlētāja balvu.

''Šī sajūta man nekad neapniks. Es vēlos to izjust katru reizi. Kad izcīni trofeju, nav labāku sajūtu. Vēlos turpināt uzvarēt tik daudz, cik tas vien iespējams,'' turpināja 23 gadus vecais Anglijas izlases labais spārns.

Foudena pārstāvētā Mančestras ''City'' svētdien Premjerlīgas sezonas noslēdzošajā kārtā ar 3:1 apspēlēja ''West Ham United'' un nodrošināja turnīra čempiontitulu – ceturto pēc kārtas. Pepa Gvardiolas vadītā ''City'' kļuva par pirmo komandu Anglijas augstākajā līgā, kas virs galvas cēlusi čempionu kausu četrās sezonās pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-05-20 10:37, pirms 2 nedēļām
Jaa,izdarot visa veida finansialos parkaapus 10 gadu laikaa var sasniegt augstas virsotnes! Junijaa sakaas tiesa tad jau redzees cik un kaadi tituli ieguuti negodiigaa ceļa!