Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Francs Vāgners: "Varam mazliet izbaudīt uzvaru, bet – arī jādomā par atjaunošanos un ASV"

Francs Vāgners: "Varam mazliet izbaudīt uzvaru, bet – arī jādomā par atjaunošanos un ASV"
Francs Vāgners. Foto: FIBA

Vācijai ar 81:79 pieveicot Latviju un sasniedzot Pasaules kausa basketbolā pusfinālu, pēc četru spēļu izlaišanas ierindā atgriezās Francs Vāgners, kurš bija starp galvenajiem uzvaras kaldinātājiem.

"Bija ļoti fiziska spēle, katram uzbrukumam bija nozīme. Nesākām pārāk labi, taču visu spēli cīnījāmies un uzvaru nopelnījām kā komanda," pauda Francs Vāgners. Atklāšanas spēlē pret Japānu viņš iedzīvojās potītes savainojumā, turpinājumā netrenējoties kopā ar komandu un izlaižot četrus mačus. Taču ceturtdaļfinālam pret Latviju Vāgners bija gatavs.

"Mums ir 12 ļoti labi basketbolisti, un Japānā spēlējām kā saliedēta komanda. Esmu priecīgs, ka atgriežos ierindā un varu palīdzēt. Laukumā jutos labi. Potīte nelika par sevi manīt, spēles laikā nebija nekādu problēmu. Vajadzēja nelielu brīdi, lai ieskrietos un sajustu pārliecību. Palīdzēja arī komandas biedri," izcēla Vāgners. Viņš uzvaru kaldināja ar 16 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām.

"Šī pavisam noteikti bija viena no svarīgākajām spēlēm valstsvienības rindās. Pirmo reizi piedalos Pasaules kausā. Esmu ļoti priecīgs, ka varēju palīdzēt izcīnīt uzvaru. Tagad ir laiks mazliet izbaudīt uzvaru, bet reizē jādomā par atjaunošanos. Rīt domāsim par ASV," teica 22 gadus vecais NBA kluba Orlando "Magic" uzbrucējs.



Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/fibawc...

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS


, 2023-09-06 18:32, pirms 9 mēnešiem
koka medaļa Jums! Vanckari
Luka Banki. Foto: FIBA
13

Sākas "Gada balva basketbolā 2023" balsojums, nosaukti nominanti

Latvijas Basketbola savienība nosaukusi kandidātus uz Gada basketbolista, Gada basketbolistes un Gada trenera balvu, aicinot sabiedrību piedalīties interneta balsojumā, kas būs daļa no veida, kā tiks noteikti uzvarētāji.
Viktors Vembanjama. Foto: FIBA
1

Vembanjama apsola dalību Francijas izlasē olimpiskajās spēlēs

Francijas basketbola jaunā zvaigzne Viktors Vembanjana vietējiem medijiem apliecinājis savus nodomus startēt nākamā gada olimpiskajās spēlēs.
Luka Banki. Foto: LBS
37

Latvijas izlases stūrmanis Banki vadīs Eirolīgas klubu Boloņas "Virtus"

Titulētais Itālijas basketbola klubs Boloņas "Virtus" pavēstījis par divu gadu vienošanās panākšanu ar Latvijas vīriešu valstsvienības itāļu galveno treneri Luku Banki.