Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rašmanei un Strautmanim PK posmā šaušanā 16. vieta jaukto komandu kvalifikācijā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rašmanei un Strautmanim PK posmā šaušanā 16. vieta jaukto komandu kvalifikācijā
Agate Rašmane un Lauris Strautmanis. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

LETA. Latvijas šāvēji Agate Rašmane un Lauris Strautmanis ceturtdien Azerbaidžānā Pasaules kausa posmā sasniedza 16. labāko rezultātu jaukto komandu sacensībās ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē, bet Kristiāna Agule un Emīls Vasermanis ieņēma 26.vietu, cīņai par medaļām nekvalificējoties.

Kvalifikācijas sacensībās Rašmane sakrāja 283 punktus, bet Strautmanis - 290 punktus, ierindojoties 16.vietā 27 duetu sacensībās.

Lai cīnītos par medaļām, pārim bija jāsašauj četri punkti vairāk.

Agule sašāva 278 un Vasermanis - 282 punktus, ieņemot 26.vietu.

Uzvaru finālā piektdien izcīnīja Turcijas duets Šimala Jilmaza/Ismaels Kelešs, otrie bija Kazahstānas sportisti Valērija Popelova un Eldars Imankulovs, bet trešo vietu ieņēma Ķīnas duets Li Sjue/Sje Ju.

Vīriešu kvalifikācijas sacensībās ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē Vasermanis ar 580 punktiem ieņēma 17., Strautmanis ar 576 punktiem - 30.vietu 78 šāvēju konkurencē.

Sievietēm Agule ar 571 punktu ieņēma 24., bet Rašmane ar 564 punktiem - 48.vietu 69 šāvēju konkurencē.

Cīņu par medaļām gan vīriešiem, gan sievietēm turpinās astoņi labākie šāvēji.

Pasaules kausa posms Azerbaidžānā norisināsies līdz 12.maijam.

Izmantotie resursi:
LETA