Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Vasermanim 17.vieta Pasaules kausā šaušanā, Agulei personīgais rekords

Vasermanim 17.vieta Pasaules kausā šaušanā, Agulei personīgais rekords
Emīls Vasermanis. Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Azerbaidžānā notiekošajā Pasaules kausā šaušanā Emīls Vasermanis šaušanā ar pneimatisko pistoli ieguvis 17. vietu, bet Kristāna Agule sasniegusi personīgo rekordu.

Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku norisinās Pasaules kauss šaušanā, kur pasaules vadošie sportisti cīnās par olimpiskā reitinga punktiem un Pasaules kausa medaļām.

Iepriekš informējām, ka 2. maijā jaukto pāru sacensībā šaušanā ar pneimatisko pistoli Agate Rašmane pārī ar Lauri Strautmani, sašaujot 573 punktus, ierindojās 16. vietā. Savukārt Kristiāna Agule un Emīls Vasermanis ar 560 punktiem bija divdesmit sestie.

Individuālajā startā šaušanā ar pneimatisko pistoli Emīls Vasermanis bija labākais no mūsējiem un ar 580 punktiem ierindojās 17. vietā. Lauris Strautmanis ar 576 punktiem noslēdza trīsdesmitnieku.

Sieviešu konkurencē, pirmo reizi piedaloties Pasaules kausa mēroga sacensībās, savu personīgo rekordu uzstādīja Kristāna Agule – 571 punkts un izcīnīja 24. vietu. Agatei Rašmanei, kas savu licenci uz Parīzes olimpiskajām spēlēm jau izcīnījusi, 564 punkti un 48. vieta šajā Pasaules kausā.

5.maijā Agata Rašmane un Kristiāna Agule piedalīsies vingrinājumā šaušanā ar mazkalibra pistoli.

Informāciju sagatavoja
Anita Krieķe-Jermacāne
Latvijas Šaušanas federācijas
valdes locekle


Uzvarētāji "Garmin" 6h Klāvs Stankēvics un Pēteris Grīviņš. Foto: Xevents.

Rogaininga seriāla "Pilsētas leģendas" 3. posmā Baložos līderi atkal tuvu punktu maksimumam

Kamēr Rīgas centrā ar pirmos sacensību dienu jau sācies lielā Rimi Ŗīgas maratona bums, tikmēr daudzi skriešanas un orientēšanās cienītāji izbaudīja apvidu un sacensību garšu “Pilsētas leģendas” rogaininga seriāla trešajam posmam “Baložu kūdras bānīša rogainingā”, ko rīkoja piedzīvojumu sacensību aģentūra “Xevents" sadarbībā ar Ķekavas novada pašvaldību, kā arī Intervals.lv, Isostar, Garmin, Kokmuiža un “Magnesia” atbalstu un kur vadošā komanda garākajā “Garmin” 6h distancē atkal bija tuvu, bet tomēr nesasniedza maksimālo 200 punktu robežu.
Foto: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un 
bodifitnesa federācija.

IFBB starptautiskajā turnīrā fitnesa sporta veidos "Rīgas Pērle" uzvaras četru valstu pārstāvēm

Rīgā notikušajā ikgadējā IFBB starptautiskajā kausā fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle 2024”, ko organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, tās prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā, uzvaras svinēja četru valstu pārstāves.
Skotijs Šeflers. Foto: AFP/Scanpix
3

Par uzbrukumu policistam uz īsu brīdi aiztur golfa ranga līderi Šefleru

Pirms PGA čempionāta turnīra otrās dienas policija aizturējusi ranga pirmo numuru Skotiju Šefleru. Viņš gan vēlāk atbrīvots. Viņš aizturēts par vairākiem pārkāpumiem, tostarp uzbrukumu policistam, brīdī, kad mēģinājis neievērot policistu kontrolēto satiksmi pie iebraukšanas ''Valhalla'' golfa klubā pēc tur notikušā satiksmes negadījuma.