Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Grants: "Negribu šķirties ne no viena futbolista"

"Chelsea" komandas galvenais treneris Avrams Grants ir paziņojis, ka viņš negrasās pārdot Šonu Raitu Filipsu, kurš pēdējā laikā laukumā tiek diezgan pamaz.

Šons Raits Filipss jau aptuveni vienu mēnesi nav piedalījies "Chelsea" komandas spēlēs, tādēļ arī sāka klīst baumas, ka viņš varētu pamest "Chelsea" komandu. Taču komandas galvenais treneris Avrams Grants paziņoja, ka viņš netaisās izlikt šo spēlētāju janvāra transfēros.

"Kad spēlētāji paraksta līgumu ar "Chelsea", viņi zina, ka šeit būs daudz labu spēlētāju, un, ka ne vienmēr varēs spēlēt visu laiku," saka Grants. "Es negribu šķirties ne no viena mūsu komandas spēlētāja. Es gribu, lai visi spēlētāji ir laimīgi, bet vienmēr būs kāds, kurš būs mazāk laimīgs."

"Priekš manis ir svarīgi tas, kā Šons Raits Filipss trenējās, un viņa attieksme gan uz laukuma, gan ārpus tā. Esmu pilnībā apmierināts ar viesiem savas komandas spēlētājiem, kuri zina, ja ir kādas problēmas, tad lai droši nāk pie manis un mēs visu izrunāsim," tā saka Grants.



Izmantotie resursi:
www.skysports.com
Foto: AFP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 12:17, pirms 17 gadiem
->TheView
Nu ja nevaru tev nepiekrist!
Abramovica velesanas ir likums,bet Grantam ar to jasamierinas!
ko vins grib to maz ieintereses Romanu!

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 13:04, pirms 17 gadiem
Grantam vnk jāgrib to pašu ko Romanam. Tape jau viņu paņema pa galveno.

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 14:44, pirms 17 gadiem
SWP tiesam nevajag pārdot...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-17 18:04, pirms 17 gadiem
SWP veel ir daudz ko jaapieraadaa,vinam vienkaarshi vajadziigs laix...Drogbam tas aiznema 2 gadus! ;-)Bet tik tieshaam negribas,lai vinsh ietu projaam,labs siikais...Un jums veel neapnika runaat par Romu,beidziet jau...paskatatiies kaadi grandiem (Liv, ManU,Aston Villa,West Ham) ir iipashnieki...