Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Kongresa teksta tiešraide: Ļašenko pārvēlēts amatā

Agris Suveizda

Kongresa teksta tiešraide: Ļašenko pārvēlēts amatā
Vadims Ļašenko un Maksims Krivuņecs

"Rimi" Olimpiskajā centrā Rīgā šodien gaidāma ilga futbola diena - Latvijas Futbola federācijas kongress, kurā gaidāmas arī prezidenta, citu valdes locekļu un komiteju vēlēšanas.

Kongresa provizoriskais scenārijs:

9.30 - biedru reģistrācija un parakstīšanās par mandāta saņemšanu,
10.30 - kongresa atklāšana,
10.48 - LFF prezidenta V. Ļašenko, UEFA un FIFA viesu, kā arī IZM pārstāvja J. Zīvarta uzrunas,
11.25 - goda biedra iecelšana, apsveikumi un jaunā LFF goda biedra uzruna,
11.30 - LFF vadības ziņojums par LFF valdes darbu (2020-2024) un jautājumu sadaļa,
12.13 - LFF ģenerālsekretāra A. Gaidela ziņojums par LFF darbu un jautājumu sadaļa,
12.53 - konsolidētās un revidētās bilances un peļņas un zaudējumu aprēķina prezentācija,
13.08 - zvērināta revidenta ziņojums, gada pārskata un revidenta ziņojuma apstiprināšana,
13.18 - 2024. gada budžeta apstiprināšana,
13.32 - "dažādi",
15.00 - pusdienu pārtraukums,
16.00 - vēlēšanu procedūras skaidrošana,
16.05-17.00 - komiteju prezentācijas un balsojumi
17.02 - prezidenta kandidāta M. Krivuņeca uzruna un atbildes uz jautājumiem,
17.17 - prezidenta kandidāta V. Ļašenko uzruna un atbildes uz jautājumiem,
17.32 - balsojums par LFF prezidentu,
17.42-18.32 - viceprezidenta kandidātu uzstāšanās, atbildes uz jautājumiem un balsojums par LFF viceprezidentiem,
18.37-19.47 - valdes locekļa kandidātu uzstāšanās, atbildes uz jautāumiem un balsojums par LFF valdes locekļiem,
20.00 - kongresa slēgšana.

Kongresa darba kārtība:


Vēlēšanu kandidāti:

LFF PREZIDENTA AMATA KANDIDĀTI:
Vadims Ļašenko (85 atbalsti)
Maksims Krivuņecs (12 atbalsti)

LFF VICEPREZIDENTA AMATA KANDIDĀTI:
Edgars Dupats (11 atbalsti)
Olafs Pulks* (26 atbalsti)
Sergejs Kovaļovs* (51 atbalsts)

LFF VALDES LOCEKĻA AMATA KANDIDĀTI:
Anastasija Kučinska (14 atbalsti)
Andis Rozītis (12 atbalsti)
Eduards Borisevičs (11 atbalsti)
Emīls Latkovskis (14 atbalsti)
Guntars Indriksons (10 atbalsti)
Jānis Engelis (12 atbalsti)
Nauris Mackevičs (12 atbalsti)

Tāpat LFF biedriem būs iespēja balsot par LFF neatkarīgo juridisko institūciju locekļiem. Disciplinārlietu komitejas, Spēlētāju statusa un pāreju komitejas, Ētikas komitejas un Apelāciju komitejas sastāvā ir jāievēl priekšsēdētājs, priekšsēdētāja vietnieks un trīs locekļi.

DISCIPLINĀRLIETU KOMITEJAS LOCEKĻU KANDIDĀTI:
Jevgenija Tverjanoviča-Bore (priekšsēdētāja)
Raivis Grīnbergs
Ēriks Pļuta
Aleksandrs Čapulis
Jānis Pavlovskis

SPĒLĒTĀJU STATUSA UN PĀREJU KOMITEJAS LOCEKĻU KANDIDĀTI:
Matīss Šķiņķis (priekšsēdētājs)
Reinis Papulis
Aleksandrs Kuzņecovs
Sergejs Usačovs
Alfrēds Voroņko
Mārtiņš Krūmiņš

ĒTIKAS KOMITEJAS LOCEKĻU KANDIDĀTI:
Aigars Siliņš* (priekšsēdētājs)
Ivo Klotiņš
Aleksandrs Žuravļovs
Ģirts Mundurs
Sandis Petrovičs
Valērijs Golubovs

APELĀCIJU KOMITEJAS LOCEKĻU KANDIDĀTI:
Dace Ozoliņa (priekšsēdētāja)
Edgars Strēlis
Gunta Pāla
Filips Sviridenko**
Jekaterina Rešetnikova

PĀRVALDĪBAS UN ATBILSTĪBAS AMATPERSONAS KANDIDĀTI:
Anrī Leimanis

Politiski nozīmīga persona vai ir saistīta ar šādām personām, vai pastāv radnieciskas saites ar politiski nozīmīgām personām.

**24. aprīlī informēja LFF par kandidatūras atsaukšanu

LFF valde apstiprinājusi sastāvus divām LFF Klubu licencēšanas padomēm, kas saskaņā ar LFF statūtiem tiek virzīti apstiprināšanai kongresā:

LFF Klubu licencēšanas Pirmās instances padome: Mārtiņš Daģis (priekšsēdētājs), Larisa Pramneka, Artjoms Kalacs, Olga Skorinko, Sandis Saulītis
LFF Klubu licencēšanas Apelāciju padome: Ričards Barbalis (priekšsēdētājs), Juris Rasnačs, Igors Oļeiņikovs
Pamatojoties uz iepirkuma rezultātiem, LFF valde kongresā virza apstiprināšanai auditoru kompāniju "Ernst & Young" kā 2024. gada LFF finanšu pārskata revīzijas veicēju.

17.43 Balso 92 biedri, iebalsošanai vajag 47 balsis. Jau pirmajā kārtā noskaidroti visi seši ievēlētie - aiz borta paliek Krivuņeca sabiedrotais Guntars Indriksons (42), iebalsoti visi seši Ļašenko sabiedrotie Kučinska (81), Mackevičs (72), Borisevičs (71), Latkovskis (65), Rozītis (63) un Engelis (61).

17:32 Ilgas kandidātu uzrunas, arī jautājumi un atbildes. Ģirts Mihelsons tincina Latkovski par jauniešu kompensācijas mehānismiem, bet Mackevičs vēlas mainīt kongresa bēru noskaņojumu un ar pozitīvismu pārvērst tās par kāzām. Mackevičs akcentē, ka biedri var paveikt vairāk par valdi. ka valde vairāk tikai koriģē futbola sabiedrības idejas un aicina būt aktīviem, visiem kopā cīnīties par mūsu Latvijas futbolu. "Māja ar apkures katlu - tā ir federācija, malka - tie ir biedri, bet valde ir tikai sērkociņi, kas var piešķilt uguni."

16.58 Uz sešiem valdes locekļa amatiem ir septiņi kandidāti, turklāt uz vienu sievietēm garantēto vietu ir tikai viena kandidāte - Anastasija Kučinska. Vai nu viņa tiks ievēlēta, vai arī krēsls paliks vakants. Bez Kučinskas valdē vēlas palikt arī Andis Rozītis, Emīls Latkovskis, Jānis Engelis un Nauris Mackevičs, bet uz Viktorijas Mihaļčukas atbrīvoto krēslu pieteikušies Ļašenko sabiedrotais Eduards Borisevičs un Krivuņeca, Dupata sabiedrotais Guntars Indriksons.

16.55 Viceprezidenta krēslus saglabā Sergejs Kovaļovs (79) un Olafs Pulks (63). Krivuņeca komandas pārstāvim Edgaram Dupatam 30 balsis, kurš savā uzrunā uzsvēra demokrātiju un vēlēšanu kandidātu skaitu ierobežos statūtus.

16.23 Arī nākamos četrus gadus LFF prezidents būs Vadims Ļašenko, kurš uzvarējis ar 72 pret 21. Kandidatūru pieteikšanas procesā Ļašenko bija 85 paraksti, Krivuņecam 12.

16.20 Tribīnē kāpj līdzšinējais prezidents Ļašenko, kurš pateicās par labi organizētu kongresu un turpināja ar jau iepriekš pieminēto attīstības programmu nākamajiem gadiem. "Esam masveidīgākais sporta veids Latvijā, un tā arī vajag turpināt!" teica Ļašenko. No biedru vidus neviena jautājuma.

16.08 Vēlēšanu procesa vadītāja Inga Kačevska vairākkārt uzsver, ka Krivuņecs iztērējis atvēlēto laiku, kandidāts tik un tā turpina runāt. Atbildot uz jautājumu, ko Krivuņecs darītu citādi, viņš uzsver lielāku naudas piesaisti klubiem caur dažādām programmām un no nākamās nedēļas sāksim izstrādāt programmu katram klubam līdz oktobra beigām. Tāpat piemin statūtus un darbinieku skaita iespējamu optimizāciju. Treneru izglītības kontekstā uzsver, ka svarīgāks ir savā jomā labi atalgotu (kvalitāte), nevis sagatavotu (kvantitāte) treneru skaits.

16.04 Sākas lielās vēlēšanas, turklāt uzreiz ar svarīgāko krēslu - prezidenta amatu. Pirmais uzstāties dodas pašreizējā prezidenta Vadima Ļašenko pretinieks Maksims Krivuņecs, Virslīgas priekšsēdētājs: "Mums ir izvēle - paliekam vecajās sliedēs vēl uz četriem gadiem, vai arī izvēlamies iet citu ceļu, kurā katrs klubs ir svarīgākais. Pietiek luksuslietu, pietiek runāt par 20 tūkstošu stadioniem, līgumreisiem par 70 tūkstošiem, leģendu spēlēm par 250 tūkstošiem, prezidenta un ģenerālsekretāra biroja ar 100 tūkstošu izdevumiem gadā. Tagad ir vajadzīgs krīzes menedžments, luksusa biroja Daugavas krastā vietā vajag caurspīdību! Atalgojums būs publisks, ja finanšu direktors biedriem nesniegs budžeta izklāstu, cilvēks tiks atlaists - punkts!"

15.59 Klubu licencēšanas padomēs kandidātus izvirza valde - Pirmās instances padomē uz piecām vietām Mārtiņš Daģis (priekšsēdis), Larisa Pramneka, Artjoms Kalacs, Olga Skorinko, Sandis Saulītis, Apelāciju padomē uz trim vietām Ričards Barbalis (priekšsēdis), Juris Rasnačs un Igors Oļeiņikovs. Visi iebalsoti.

15.52 Pārvaldības un atbilstības nodaļā kandidē vienīgi līdzšinējais priekšsēdis Anrī Leimanis. Viņš iebalsots ar 76 balsīm no 89.

15.47 Apelāciju komitejā nekandidē priekšsēdis Sandis Bērtaitis, uz piecām vietām ir tikai četri kandidāti. Turpina kandidēt Edgars Strēlis un Gunta Pāla, klāt nākusi Dace Ozoliņa, kura kandidē uz priekšsēdes vietu, un Jekaterina Rešetnikova. Visi iebalsoti - no 86 balsotājiem Ozoliņai un Strēlim 81, Rešetnikovai 78, Pālai 77.

15.44 Par šo komiteju balsoja 90 biedri, no vajadzīgajām 46 balsīm Voroņko ieguva tikai 28 un netika iebalsots. Šķiņķim 81, Usačovam 76, Papulim 70, Kuzņecovam 68, Krūmiņam 64.

15.39 Arī Spēlētāju statusa un pāreju komitejā ir seši kandidāti uz piecām vietām. No vecā sastāva kandidē četri - Matīss Šķiņķis (priekšsēdētājs), Reinis Papulis, Sergejs Usačovs un Aleksandrs Kuzņecovs. Vairs nekandidē Jānis Brīdiņš, bet pieteikušies Mārtiņš Krūmiņš un Alfrēds Voroņko.

15.37 Balsotāju skaits pieaudzis līdz 92, vajadzīgas 47 balsis. Pilnīgi visi saņem vairāk par pusi, tomēr Golubovs ar 49 balsīm paliek kā pēdējais. Mundurs un Žuravļovs savāca 60 balsu, pārējiem vēl vairāk - Petrovičam 67, Klotiņam 80, Siliņam 87.

15:30 Ētikas komitejā uz piecām vietām kandidē sešas personas, un kongress grib visus redzēt un dzirdēt, lai varētu izvēlēties lieko. Līdzšinējie locekļi Aigars Siliņš, līdzšinējais priekšsēdētājs Ivo Klotiņš un Aleksandrs Žuravļovs kandidē arī šoreiz, un potenciālais jaunais priekšsēdis SIliņš, tā kā iepriekš komiteja strādāja nepilnā sastāvā, uzaicinājis arī Ģirtu Munduru un Sandi Petroviču, bet sestais ar šiem nesaistītais ir Valērijs Golubovs.

15.23 Par spīti mazām tehniskām problēmām Disciplinārlietu komiteja pārvēlēta esošajā sastāvā - Jevgenija Tverjanoviča-Bore (priekšsēdētāja, 82 balsis par), Raivis Grīnbergs (80), Ēriks Pļuta (79), Aleksandrs Čapulis (80), Jānis Pavlovskis (78).

15.20 No jauna pārskaitīts klātesošo biedru skaits - 90 (no 99 jeb 91%), kandidāta ievēlēšanai tādējādi vajag vismaz 46 balsu.

15.05 Kongress atsācies, klāt dažādas vēlēšanas. Lai personu ievēlētu, vajag vairāk par 50% no klātesošo balsīm, balsojums "atturas" netiek skaitīts, balsojums ir aizklāts un notiek ar pults palīdzību.

13.48 Pirmās daļas noslēgumā LFF pateicas valdes locekļiem, kuru laiks šajos amatos ir noslēdzies. Jaunās valdes un komiteju vēlēšanu process sāksies pēc aptuveni stundu ilgas pusdienu pauzes. Labā vēsts - īso debašu dēļ sākotnējo grafiku esam iedzinuši par vienu stundu.

13.33 Kādēļ neder vai nevar uzlabot pašreizējos stadionus, Balgalis saka, ka "Skonto" stadiona cena ir vismaz 35 miljoni eiro un ka "Daugavas" stadions futbola kontekstā ir nestadions, stadiona izstrādājums.

13.29 Debates ar to arī noslēgtas - ar tikai divām dalībniecēm. Pēdējā sadaļa pirms pusdienu pārtraukuma ir nacionālā futbola stadiona projekta prezentāciju no Neila Balgaļa.

13.24 Pēdējo dienu LFF valdes locekles amatā aizvada Viktorija Mihaļčuka, kura vēlēšanās nepiedalīsies un četrgades beigu runu saka debatēs un visiem pateicas par iespēju, darbu un pavadīto laiku.

13:18 Debašu ievadā Limbažu pārstāve Diāna Zaļupe aicina mazajos vecumos reģionus sadalīt vēl sīkākus, lai mazinātu milzīgās izmaksas par ceļu, kuru dēļ Limbažu novada sporta skolai katru gadu jābažījas par galu savilkšanu.

13.15 Kongress apstiprina 2024. gada budžetu (74-4-7).


13.04 LFF ziedotāji 2023. gadā bija "William Hill" (112 tūkstoši), "Optibet" (60 tūkstoši), "Altero" (13 tūkstoši) un "Bite Latvija" (12,5 tūkstoši).

12.50 2024. gada budžeta projektu prezentē LFF finanšu analītiķis Kaspars Cinītis. Klubu finansējums tiešā veidā paredzēts 2,1 miljona apmērā, netiešā veidā - nepilnu 800 tūkstošu apmērā.







12.44 Kongress apstiprina revidēto 2023. gada pārskatu un zvērināta revidenta ziņojumu (72-3-9).

12.33 Atbildot uz jautājumu, kādēļ LFF mājaslapā nav pilnvērtīga finanšu pārskata, Mālmanis skaidro, ka ir publiskojamā, atbilstoši MK noteikumiem, un nepubliskojamā daļa. LFF mājaslapā pieejama tā versija, kurā nav datu par fiziskām personām, bet nepubliskojamā versija biedriem esot pieejama klātienē federācijā.

12:20 Vārds dots finanšu direktoram Uģim Mālmanim. 2023. gadā ieņēmumi bija 17,4 miljoni eiro (gadu iepriekš 20,7 miljoni), izdevumi 18,4 miljoni (iepriekš 19,9) miljoni - kopumā 1,0 miljonus lieli zaudējumi (iepriekš 0,8 miljonu peļņa), sākotnējā prognozē zaudējumi bija prognozēti divreiz lielāki. 70,23% ienākumu bija no UEFA, 16,02% no FIFA - abām organizācijām kopsummā tādējādi bija 76,25%. Nākamais lielākais ienākumu avots bija IZM (2,16%). Finanšu pārskatu lasiet ŠEIT un šā gada budžeta projektu meklē ŠEIT (provizoriskie ieņēmumi 13,5 miljoni, kā arī 1,9 miljonu eiro līdzekļu atlikums gada sākumā, izdevumi 14,2 miljoni).

12.10 Otrs Vilkaplātera jautājums ir par statūtiem un biedra kandidātu uzņemšanu, kuru skaits sasniedzis jau 63 un starp kuriem ir arī pirmā līmeņa klubi. Ģenerālsekretārs Gaidels solīja pie šā jautājuma pievērsties pēc šā vēlēšanu kongresa.

12.05 "Metta" pārstāvis Miks Vilkaplāters vaicā, vai federācija piedalās un sniegusi konkrētus priekšlikumus Sporta likuma izstrādē. LFF viceprezidents Olafs Pulks neko konkrētu nenosauca, tikai aicināja biedrus iesniegt priekšlikumus federācijai. Pulks uzskata, ka sadarbība ar valsti ir laba, jo nav bijis citu ministru prezidentu, kuriem tik daudz publiski vaicātu tieši par futbolu un ar to saistītām tēmām.

11.48 Seko ģenerālsekretāra Artura Gaidela uzruna. Ja prezentācijas video uzsvars uz futbola sacensību rezultātiem, tad uzrunā pieminēti arī daži finanšu skaitļi - solidaritātes fonds 1,35 miljoni eiro, Virslīgas leģionāru fonds 681 tūkstotis, telpu futbola leģionāru fonds 80 tūkstoši un Nākotnes līgas leģionāru fonds 54 tūkstoši eiro. 2023. gadā LFF biļešu ienākumi bija 290 tūkstoši eiro, piesaistītais komerclīgumu finansējums 429 tūkstoši. Nākamās piecgades stratēģija 2025.-2030. g. pieejama ŠEIT.

11.20 LFF valde par četrgades darbu atskaitījās īsas videoprezentācijas formātā, pēc kuras seko prezidenta uzruna. Izvērstāks valdes ziņojums pieejams ŠEIT.

11.14 Par LFF goda biedru iecelts ilggadējais ģenerālsekretārs un pašreizējais Tiesnešu komitejas priekšsēdētājs Jānis Mežeckis. Šoreiz balsoja 82 biedri (75-1-6).

11.12 Par kongresa protokola pārbaudītāju apstiprināts Ingars Kalējs ("Nīcas attīstības biedrība") - 80 par, viens pret, seši atturas. Tādējādi noprotams, ka klātesošo biedru skaits no 84 pieaudzis līdz 87.

11.05 Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktora pienākumu izpildītājs Juris Zīvarts uzsvēra bērnu un jauniešu attīstību un viņu izaudzināšanu ja ne par labiem futbolistiem, tad noteikti par labiem cilvēkiem. Vēl viņš uzteica, ka futbola sabiedrība nav vienaldzīga, bet aicināja visus sadarboties un iet vienoti uz kopīgu mērķi.

10:56 No FIFA ieradies Džanni Manka, kurš Rīgā uz kongresiem esot jau sesto septīto reizi. "Ja nemaldos, normatīvajos aktos pēc septītās reizes pienākas pilsonība," jokoja FIFA projektu koordinators no Taiti.

10:48 UEFA kongresā šoreiz pārstāv viceprezidents un Albānijas Futbola federācijas prezidents Armands Duka, kurš šajā amatā ir jau 22 gadus. Duka izcēla LFF labo sadarbību ar UEFA, norādīja uz gaidāmajiem U17 un futzāla finālturnīriem Rīgā un arī pieminēja plānus par jauno stadionu.

10.40 Kongress ir sācies - no 99 LFF biedriem ieradušies 84 jeb 85%.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-26 10:32, pirms 2 nedēļām
twieraptaujās Indriksona un Kosinkeviča burbuļos Krivuņeca pārsvars bija graujošs. Bet eksperti prognozē ka viņam neesot variantu.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-26 10:33, pirms 2 nedēļām
vai būs tiešraide?

  +5 [+] [-]

, 2024-04-26 10:34, pirms 2 nedēļām
Lūdzu video tiešraidi no tā korupantu midzeņa.

     [+] [-]

, 2024-04-26 10:57, pirms 2 nedēļām
UEFA pārstāvis piemin plānus par jauno stadionu.

  +3 [+] [-]

, 2024-04-26 11:08, pirms 2 nedēļām
Tukš-Tiršanas pasākumus varētu izlaist... uzreiz pie balsošanas...

  +1 [+] [-]

, 2024-04-26 12:16, pirms 2 nedēļām
huy rakstīja: twieraptaujās Indriksona un Kosinkeviča burbuļos Krivuņeca pārsvars bija graujošs. Bet eksperti prognozē ka viņam neesot variantu.
Ir tikai viens "bet" - bet LFF prezidentu neievēl twitera lietotāji, bet gan LFF biedri. Liela daļa no to biedru pārstāvjiem, visticamāk, par tādu twiteri vai x neko nav dzirdējuši un to nelieto.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-26 12:24, pirms 2 nedēļām
Albānijas Futbola federācijas prezidents Armands Duka, kurš šajā amatā ir jau 22 gadus

Cik gadu LFF prezidents šobrīd drīkst būt amatā?

     [+] [-]

, 2024-04-26 12:29, pirms 2 nedēļām
AIR rakstīja: Ir tikai viens "bet" - bet LFF prezidentu neievēl twitera lietotāji, bet gan LFF biedri. Liela daļa no to biedru pārstāvjiem, visticamāk, par tādu twiteri vai x neko nav dzirdējuši un to nelieto.
Te var vilkt paralēles ar Kazakeviča sāgu. Liela daļa no futbola saimes vēlas pārmaiņas, bet beigās tā pat visu izlemj bariņš veču, kas savā starpā bīda darījumus un ērtākus cilvēkus.

  +3 [+] [-]

, 2024-04-26 12:31, pirms 2 nedēļām
Nerāda pa TV. Parasti tā rīkojas ja ir kas slēpjams .

  +1 [+] [-]

, 2024-04-26 12:35, pirms 2 nedēļām
šķidriņš II rakstīja: Nerāda pa TV. Parasti tā rīkojas ja ir kas slēpjams .
Ļašenko nevar rādīties kameras priekšā vairāk par 2h gadā, citādāk viņš izkusīs. Tāpēc nav kongresa tiešraides un viņu pēc vēlēšanām arī redzēsim un dzirdēsim tikai pāris reizes četros gados, kā tas bija šajā termiņā.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-26 13:08, pirms 2 nedēļām
AIR rakstīja: Ir tikai viens "bet" - bet LFF prezidentu neievēl twitera lietotāji, bet gan LFF biedri. Liela daļa no to biedru pārstāvjiem, visticamāk, par tādu twiteri vai x neko nav dzirdējuši un to nelieto.
Tas bet, ir tāds, ka tiek bīdītas savas personīgās intereses! Tu man balsi es tev $.
Pārējais ir otršķirīgi.

  +1 [+] [-]

, 2024-04-26 13:37, pirms nedēļas
Skonto stadiona cena 35 miljoni eiro. Iespaidīgi.

  +2 [+] [-]

, 2024-04-26 14:06, pirms nedēļas
virslīga GOATS rakstīja: Skonto stadiona cena 35 miljoni eiro. Iespaidīgi.
Tur tablo vien maksā 20mil, retro kļūst dārgāks.

     [+] [-]

, 2024-04-26 15:14, pirms nedēļas
Pusdienas ielocītas,var turpināt vēlēt...

  +2 [+] [-]

, 2024-04-26 16:12, pirms nedēļas
Kas par balagānu kad nav tiešraides, kādas shēmas un mahinācijas vērpj LFF vadoņi un to biedri..

     [+] [-]

, 2024-04-26 17:59, pirms nedēļas
AIR rakstīja: Ir tikai viens "bet" - bet LFF prezidentu neievēl twitera lietotāji, bet gan LFF biedri. Liela daļa no to biedru pārstāvjiem, visticamāk, par tādu twiteri vai x neko nav dzirdējuši un to nelieto.
Nē, es personiski domāju, ka LFF balsstiesīgie biedri zin kas ir kas, jo ar to saskaras ikdienā, bet twiteristi ir prasti dīvānā pirdēji, kuru viedoklis, maigi sakot, ir nulles vērtībā.